3 sene önce
3 sene önce

Başkan Demir, “Alçak Saldırıyı Nefretle Kınıyorum”

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı binası yapılan saldırıyı kınadı. Başkan Demir açıklamasında: "İYİ Parti Malatya İl Binamıza yapılan Taşlı Sopalı Alçak Saldırıyı nefretle kınıyorum.

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı binamıza yapılan saldırıyı üzüntü İle öğrendim.

Başta Malatya İl Başkanımız Sayın Süleyman Sarıbaş olmak üzere tüm İYİ Parti camiamıza demokrasiye saygı duyan samımı her yurttaşımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

1980 öncesini yaşamış bir kardeşiniz olarak bu olaylara biz ve ülkemiz yabancı değildir,bu filimi biliyor ve seyrettiğimizi söylemek isterim.
İktidar eli ile ortamın gerildiğini insanımızın hatta akrabaların birbirine düşürüldüğünü ayan beyan görüyorum. Bu noktada özellikle İçişleri Bakanını, Valileri, Güvenlik Güçlerini  devletin varlığını hissettirir şekilde göreve davet ediyorum.
Aksi halde yarın çok geç kalabiliriz.! Devlet görevini yapmadığı yerde millet kendi güvenliğini almak zorunda kalır ki ordada anarşi başlar.

Son söz evet Devleti yönetemiyorsunuz, bu ülkenin kutuplaşmaya değil birleşmeye ihtiyacı var.

Tekrar Malatya il Başkanım Süleyman Sarıbaş’a, İYİ Partı Malatya teşkilatımıza,İYİ Parti camiamıza  geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login