3 sene önce
3 sene önce

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Kızılboğa’dan İktidara Sert Tepki

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e karşı yapılan protestolara tepki göstererek iktidar cephesinde yaşananlara sert tepki gösterdi.
 
Başkan Kızılboğa yaptığı açıklamasında: “İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Rize İkizdere’de sevgi dolu karşılandı. Zaten bu ziyaret bekleniyordu. Memleketine sahip çıkan bir lider ne yapması gerekiyorsa Genel Başkanımız da öyle davranıyor. Milletimizin derdiyle yakından ilgileniyor. Milletimizin gözyaşından daha değerlisi yok bizim için. Gel gör ki kendini bilmezler bu güzel buluşmayı kaldıramadı. İftira kampanyalarıyla şiddet görüntüleriyle İYİ olanı kötü göstermeye çalıştılar. Ama başaramadılar. Yaşanan bu çirkin girişimleri kınıyorum. İYİ Parti bu milletin umudu oldu. Vatandaş perişan ekonomi batmış iktidar gündem değiştirme çabasında. Kaç esnaf sizin yanlış kararlarınız yüzünden kepenk kapattı. Genel Başkanımızı terörle suçluyorlar.
Sayın Erdoğan’ın boynunda halen Yahudi cesaret madalyası var. PKK’lı teröristleri kahraman gibi sınırlardan içeri alan siz değil miydiniz? Megri Megri’yi söyleyen siz değil misiniz? Bebek katili Abdullah Öcalan'ın mektubunu okutan siz değil miydiniz? Terörist Osman Öcalan'ı TRT televizyonunda röportaj yaptıran siz değil miydiniz?
 Ya şimdi Sayın Süleyman Soylu hakkında Sedat Peker tarafından açıklanan iddialardan öte itiraflar. Hangisinin hesabını vereceksiniz. Milletimiz gözünü açıyor. Türkiye’de İYİ bir dönemin başlaması yarın kadar yakın. Tüm bunlar ortayken halen çırpınıyorsunuz. AKP de MHP de gördü. Gideceklerini anladıkları için her türlü yolu mübah gören ey AKP ne yaparsanız yapın, bu hareketi durduramayacaksınız. Türk Milliyetçileri’nin, Türk Milletinin oylarını, İYİ’lerin iktidarını engelleyemeyeceksiniz. Genel Başkanımızın sonuna kadar yanındayız” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login