3 sene önce
3 sene önce

Spor İstanbul Gençlik ve Eğlence Festivali 19 Mayıs’ta başlıyor

Türkiye’nin en büyük online gençlik ve eğlence festivali IGEF 2021’e hazır mısınız? İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Spor İstanbul ve Publishme işbirliği ile online olarak 19-22 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek festival için hazırlıklar tamamlandı. En çok dinlenen müzisyenleri, en sevilen yayıncıları ve ilham kaynağı olan sporcuları bir kez daha aynı etkinlikte buluşturacak IGEF 2021’de neler var neler!

 

Ekrem İmamoğlu influencer’larla buluşuyor 

 

Canlı yayınları 19 Mayıs saat 16.00 itibariyle başlayacak İGEF 2021’in büyük açılışı ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu’nun Twitch kanalı (@ekrmimamoglu) üzerinden saat 19.00’da gerçekleşecek.

 

Etkinliğin açılış oturumunda Sn. Ekrem İmamoğlu, oyun, spor ve sanat dünyasının en sevilen isimleriyle aynı oturumda buluşacak. Kaan Sezyum, Efe Uygaç, Tuana Yılmaz, Cem İşçiler, Zeynep Özkaya, Soykan Soner, Sena Gül, Mete Baş, Okan Asman, Surhay Bakış, Sercan Yıldırım, Başak Çakmak, Batu Bozkan, Berke Demir, İlyas Yalçıntaş, Feride Hilal Akın, Mete Özbey, Tuna Akşen, Ceren Pektaş, Cansu Öktem, Cemre Sıla Atılğan, İlayda Sürücü, Buket Sena Özdemir, Yeliz Korkmaz ve Nursema Altuntaş gibi sevilen isimlerin yer aldığı geniş bir kadro, Ekrem İmamoğlu’na birbirinden zor sorular yöneltecek.

 

Heyecan dolu turnuvalar, sürpriz ödüller!

 

IGEF 2021, 4 gün boyunca birbirinden heyecanlı oyun turnuvalarına sahne olacak. Kozlarını Brawl Stars, Fortnite, Rocket League ve League of Legends gibi dev yapımlarda paylaşmak isteyen oyuncular 19-22 Mayıs tarihleri arasında İGEF’ te buluşacak. 

 

Konserlerle kesintisiz eğlence IGEF 2021’de

 

IGEF 2020’de olduğu gibi bu sene de birbirinden eğlenceli konserler, eğlenmeye susadığımız bu dönemde ilaç gibi gelecek. Türkiye’nin en çok dinlenen sanatçılarının yer aldığı festivalin ilk gününde Eypio, ikinci gününde İlyas Yalçıntaş ve üçüncü gününde ise Feride Hilal Akın çevrimiçi ortamda performanslarını sergileyecek.

 

En sevilen isimler bu kez aynı ekranda

 

İGEF 2021 oyun dünyasından en sevilen isimleri aynı festivalde buluşturacak. Ferit ‘’wtcN’’ Karakaya, Tuğkan ‘’Elraenn’’ Gönültaş, Kemal Can ‘’Kendine Müzisyen’’ Parlak, Mete ‘’Metmellow’’ Özbey, Enis Kirazoğlu, Tuna ‘’PintiPanda’’ Akşen, İsmail Can ‘’ISOPOWER’’ Yerinde, Efe Uygaç, Berke ‘’Thaldrin’’ Demir, Alper Biçen, Anıl ‘’HolyPhoenix’’ Işık, Oyun ‘’Erkan Çetintaş’’ Gemisi, Kürsad ‘’Regarnur’’ Demirer ve Can ‘’Scarlet’’ Çaldıran gibi sevilen isimlerin canlı yayınları farklı konseptlerle eğlenceli anlara sahne olacak. 

 

Kahkaha tufanına hazır olun

 

İGEF 2021 bol bol kahkaha barındıran bir etkinlik takvimi ile geliyor. Festival boyunca her gün sonunda Post 42 ekibi günün ‘’Z Raporu”nu almak için bir araya gelecek. 19 Mayıs gecesi Cem İşçiler'le İnternaktif Talk Show izleyicilerle buluşacak. Festivalin ikinci gününde Can Bonomo, Can Temiz, Bengi Apak ve İsmail Türküsev’in hazırladığı Türkiye’nin en sevilen podcast programı ‘’O Tarz Mı?’’ dinleyicilerine İGEF 2021 kapsamında seslenecek. ‘’Hızlı Olan Kazanır’’ ve ‘’wtcN vs. Kendine Müzisyen’’ gibi formatlarla da İGEF, keyifli pek çok ana sahne olacak.

 

Red Bull Campus Clutch Türkiye Finalleri İGEF 2021’de

Üniversite öğrencilerinin ülkesini ve okullarını temsil etmesini sağlayan dünyanın en büyük ve ilk üniversiteler arası global VALORANT turnuvası Red Bull Campus Clutch’ta Türkiye şampiyonu İGEF 2021’de belli olacak. 80 üniversite takımı arasından finale kalan 2 takım 22 Mayıs’ta Türkiye şampiyonluğu için mücadele verecek. Şampiyon olan takım, 53 ülke temsilcisinin katılacağı Red Bull Campus Clutch Dünya Finali eleme turuna katılmaya hak kazanacak.

Eğlenceli içeriklerle İGEF 2021’in medya destekçisi: TikTok

 

İGEF’e bu yıl renk katan en önemli desteklerden biri de TikTok’tan geliyor. Festival boyunca İnternetin Güzideleri ile en sevilen paylaşımlar İGEF sahnesinde katılımcılarla olacak. #GençlikBurada etiketi ile sosyal medyayı ele geçirecek paylaşımlar festival boyunca gençlerin doyasıya eğlenmesi sağlayacak.

 

İGEF 2021 sponsorlarıyla güç kazanıyor

 

İGEF 2021’in bu yılki ana destekçileri Türkiye’nin en büyük online alışveriş sitesi Hepsiburada ve yine Türkiye’nin en büyük oyuncu dostu alışveriş platformu ByNoGame. Hepsiburada ve ByNoGame’in yanı sıra MSI, Casper Excalibur, Supercell, Red Bull, Banabak, Scheneider Electric ve edding gibi önemli markalarda İGEF’te yerini aldı.

 

Etkinliğin ana destekçilerinden ByNoGame’in CEO’su Murat Kömürcü, Efe Uygaç ve Tuana Yılmaz başta olmak üzere sürpriz influencer’larla aynı oturumda buluşuyor. Her günün sonunda Hepsiburada destekleriyle Post 42 ekibi ise ‘’Z Raporu’’ canlı yayınları ile festivalin nabzını tutuyor.

 

Ayrıca festivalin ilk gününde MSI Fortnite Turnuvası final yayını Şahin ‘’h3x’’ Latifi’nin sunumuyla gerçekleşiyor. Festivalin ikinci gününde Rocket League Turnuva Finali oyunculara ulaşıyor. Festival boyunca Supercell sponsorluğunda Brawl Stars Turnuvası ve Red Bull Campus Clutch Türkiye Finalleri gençlerle buluşacak oyun etkinlikleri arasında yer alıyor, Banabak, Schneider Electric, Edding gibi birbirinden değerli markalar festivalin önemli destekçileri olarak konumlanıyor. Takipçiler festivale dair pek çok detayı medya sponsoru TikTok ile anbean takip edebiliyor. Kısacası İGEF 2021, gençleri ve kendini genç hisseden herkesi harekete geçmeye çağırıyor.

 

İGEF 2021 canlı yayınlarını takip etmek ve festival hakkında daha fazla detaya ulaşmak için linki ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login