3 sene önce
3 sene önce

Gençlik Bayramı’nda MG International’dan YTÜ öğrencilerine ilham verecek buluşma

Uluslararası esans üreticisi MG International Fragrance Company, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı haftasında Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya Bölümü ile esans sektörü buluşmalarının ilk etkinliğini gerçekleştiriyor. 

MG International Fragrance Company bünyesindeki YTÜ mezunu çalışanların YTÜ öğrencileriyle buluşacağı online seminerde gençlere ilham veren başarı hikayeleri paylaşılacak.        

 

Uluslararası esans üreticisi MG Internaitonal Fragrance Company, Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) iş birliğiyle, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı haftasında esans sektörü buluşmalarının ilkini gerçekleştiriyor. Türk kimya sektörü ve esans üretiminin global temsilcisi MG International Fragrance Company ile YTÜ Kimya Bölümü’nün düzenleyeceği “Yıldız’lı MG International Buluşmaları” başlıklı online seminer etkinliğinde, gençlere kariyer yolculuklarında ilham verecek başarı hikayeleri paylaşılacak. Etkinlikte konuşma yapacak şirket bünyesinde çalışan YTÜ mezunları; iş dünyasındaki deneyimlerini ve kariyerlerindeki yükselişlerini aktaracak, gençlere yol gösterici nitelikte tavsiyelerde bulunacak. 

Moderatörlüğünü YTÜ Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hale Ocak ile MG International Fragrance Company Kurumsal İletişim Müdürü Duygu Beşbıçak’ın   üstleneceği “Yıldız’lı MG International Buluşmaları” nın ilki, 21 Mayıs Cuma saat 11.00- 13.00 arasında gerçekleştirilecek. Açılış konuşmasını YTÜ Araştırma-Planlama Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bestami Özkaya’nın yapacağı online seminer programında konuşmacı olarak, MG International Fragrance Company Pazarlama Müdürü Baran Diler ‘‘Esans sektöründe Yıldız’lı olmak’’, Yurt Dışı Satış Müdürü Burç Üstüner ‘‘Yıldız’dan global iş dünyasına’’ ve Kalite Kontrol Laboratuvar Sorumlusu Selma Meydan ‘‘Esansın Yıldız’lı Kalite Kontrölü’’ üzerine gençlerle kariyer yolculuklarını ve deneyimlerini paylaşacaklar. 

YTÜ Kimya Bölümü öğrencilerinin katılım göstereceği online seminere üniversitenin tüm öğrencileri ve akademisyenleri ile birlikte seminere ilgi duyan ve katılmak isteyen herkes katılabilecek. 

GELECEĞE İNSAN ODAKLI YATIRIM

Öğrencilerin geleceklerini şekillendirecek eğitim ve motivasyon imkanlarına sahip olabilmeleri için geçmişte de pek çok etkinliğe imza atan MG International Fragrance Company, ilerleyen dönemlerde de başta YTÜ olmak üzere diğer üniversite öğrencileriyle bir araya gelmeyi planlıyor. Üniversitelerin ilgili bölüm öğrenci ve akademisyenleriyle düzenli olarak gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikler kapsamında, esans sektöründe farkındalık yaratılması, tanıtımı, öğrencilerin kariyer hedeflerini belirlerken yol gösterisi nitelikte olması ve üniversite mezunlarının iş dünyasındaki başarılarını örnek almaları amaçlanıyor.   

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle düzenlenecek etkinlik de, öğrencilerin eğitimlerini destekleyen ve kariyerlerine kapı aralayan niteliğiyle önem arz ediyor. 

Geleceğe insan odaklı yaklaşımıyla gençlerin eğitimlerine destek vermeyi amaçlayan şirket, üniversitelerin kimya bölümlerinde okuyan gençlere burs ve staj olanağı da tanıyarak sektörün gelişimine katkı sağlıyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login