3 sene önce
3 sene önce

Dünyaca ünlü amplifikatör markası Hegel, Bircom’la Türkiye’de

1988’de Bent Holter’in Trondheim Teknik Üniversitesi'nde öğrenciyken temellerini attığı, Hi-Fi dünyasının en saygı duyulan amplifikatör markaları arasında yer alan Hegel, Bircom güvencesi ve distribütörlüğünde Türkiye pazarına sunulacak.

 

Hoparlör, müzik çalar ve ses sistemlerinde teknoloji lideri olan, tüketici elektroniğinde önde gelen dünya markalarının Türkiye distribütörlüğünü üstlenen Bircom, marka karmasını genişletmeyi sürdürüyor. 

 

1988’de Bent Holter tarafından kurulan Hegel markası, Holter’in, “amplifikatörlerde kullanılan transistörün orijinal tasarımıyla geleneksel Hi-Fi sistemlerinin sorunlarını çözmesi” konulu bir tez yazmaya karar vermesiyle ortaya çıktı. Holter’in tezinin hedefinde sesteki bozulmanın ortadan kaldırılması vardı.

 

Bugün, portföyünde; entegre, pre, power ve phono amplifikatörlerin yanı sıra CD çalarlar ve D/A dönüştürücüler de bulunan Hegel, tüm dünyada 54 farklı noktada ses tutkunları ile buluşmayı sürdürüyor. Hegel portföyünde yer alan ürünler, Bircom güvencesi ve distribütörlüğünde ülkemizde satışa sunulacak. 

 

Hegel, SoundEngine teknolojisiyle başlayan inovasyon tutkusuyla Hi-Fi dünyasına yeni teknolojiler kazandırmayı sürdürmekte.  30 yılı aşkın deneyimi ve kazandığı sayısız ödülle ses tutkunlarının vazgeçilmez markaları arasında yer almayı sürdüren Hegel, Türkiye’de Bircom tarafından temsil edilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login