3 sene önce
3 sene önce

Hamilelikte Profesyonel Bakımın Yolu FOREO’dan Geçiyor

Hamilelikte Profesyonel Bakımın Yolu FOREO’dan Geçiyor

 

Anne adayları hamilelik dönemlerinde dikkat ve bakım isteyen pek çok farklı konuyla baş etmek durumunda kalıyor. Bu hassas ve zorlu süreçte hormonal değişimlerden etkilenen cilt sorunları da bunlardan biri. Vücuttaki değişimlerle hassaslaşan cilt, bir değişim sürecine giriyor. Özellikle yüz bölgesinde daha yoğun bir şekilde karşılaşılan bu değişimle mücadelede anne adayları yalnız değil! İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO’nun microcurrent (mikro akım) teknolojili yüz sıkılaştırma cihazı BEAR, hem hamilelik döneminde hem de hamilelik sonrası dönemde T-Sonic™ titreşimleriyle yüze cilt fitness’ı uygulayarak cildi eski formuna döndürüyor. BEAR ile hamilelik döneminde de profesyonel bakım yapmak mümkün oluyor. 

Fizyolojik ve psikolojik olarak pek çok değişikliğin yaşandığı hamilelik döneminde anne adayları, bu değişimlere ayak uydurmaya çalışır. Her bir anne adayının farklı değişimlerle karşılaştığı bu süreç, genelde cilt kuruluğu, kaşıntı, ciltte yağlanma, sivilce, kızarıklık gibi cilt sorunlarıyla sonuçlanıyor. Pek çok anne adayının bu dönem sivilce problemleriyle mücadele etmesi de bu cilt sorunları arasında en çok karşılaşılan örneklerinden biri. Vücuttaki hormonal değişimin sebep olduğu bu cilt problemlerinin büyük bir çoğunluğunun kalıcı olmadığını bilmekte fayda var. Gebelik süresince ya da sonrasında alınacak önlemlerle ve bakımlarla cildi eski görünümüne kavuşturmak işten bile değil. İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO, her dönemde olduğu gibi bu hassas dönemde de kadınların yanında yer alarak akıllı microcurrent (mikro akım) teknolojili yüz sıkılaştırma cihazı BEAR ile yüz ve boyun çevresindeki 69 kası çalıştırarak cildi eski sıkılığına kavuşturmaya yardımcı oluyor. 

 

Hamilelikte yaşanan cilt problemleri

Hamilelik aslında başlı başına bir değişim sürecidir ancak bu hassas dönemde yüzümüz bu değişimden en fazla olumsuz etkilenen alanlardan biri. En çok karşılaşılan cilt problemlerinin başındaysa gebelik maskesi denilen kloazma geliyor. Pigment değişikliği ve koyu lekelerin oluşması anlamına gelen bu cilt problemi, genellikle alın, yanak ve dudak üzerinde yoğunlaşıyor. Bir diğer sık karşılaşılan cilt problemi ise akne oluşumu yani sivilceler. Hormonal değişim ve beslenme alışkanlığındaki farklılığın sebep olduğu sivilce oluşumu, daha önceden sivilce problemi yaşamayan kişilerde bile ortaya çıkabiliyor. Yine ben oluşumu da bu hassas dönemde sık sık karşılaşılan cilt problemleri arasında yer alıyor. Çatlaklar, kaşıntı ve kızarıklıklar, cilt kuruluğu ya da fazla yağlanması da hamilelik döneminde karşılaşılan diğer cilt problemleri olarak karşımıza çıkıyor.

 

Yüz fitness’ıyla yüz ve boyundaki kasları çalıştırıyor

Hamilelik döneminde ve sonrasında cildin ihtiyacı olan bakımı sunan, yüz fitness’ında devrim yaratan FOREO’nun microcurrent (mikro akım) cihazı BEAR, şok içermeyen Anti-Shock System™’i ve T-Sonic™ titreşimleriyle yüz ve boyun bölgesindeki 69 kası çalıştırıyor. Yaşlanma karşıtı yüz egzersizleriyle vücudun doğal süreçlerini elektrik akımlarıyla taklit ederek kolojen üretimini artırıyor, elastin onarımı ve sıkılaşmayı sağlıyor. Dünyanın en güvenli şok içermeyen bakımını sunan BEAR, patentli teknolojisi Anti-Shock System™’i ile gelişmiş sensörleriyle cildin dayanıklığını ölçüyor ve otomatik olarak herhangi bir şok ihtimaline karşı yoğunluğu ayarlayabiliyor. Cildi pürüzsüz, yumuşak ve ışıltılı yapmak için kullandığı T-Sonic™ titreşimleriyle de dolaşımını artırıyor, toksinleri yok ediyor ve yüzdeki gerilimi hafifletmek için gözeneklere profesyonel bir bakım yapıyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login