3 sene önce
3 sene önce

Eufy Robovac G30 Hybrid ile Gyro-navigasyon ve 2. Nesil Boost IQ Teknolojisi Evinizde

Eufy Robovac G30 Hybrid ile Gyro-navigasyon ve 2. Nesil Boost IQ Teknolojisi Evinizde

 

Evinizi zahmetsizce tertemiz yapmak istiyorsanız akıllı ev süpürgesi Eufy RoboVac G30 Hybrid tam size göre! Robovac G30 Hybrid, vakumlama, paspaslama özelliği, sessizliği ve özel çift Hall sensörleri ile evinizin vazgeçilmezi oluyor. Emiş gücünü otomatik olarak artıran BoostIQ teknolojisi, geliştirilmiş Gyro-Navigasyon teknolojisi ve yeni yol izleme sensörü gibi üstün özellikleriyle Eufy Robovac G30 Hybrid, temizliği keyfe dönüştürüyor. Eufy RoboVac G30 Hybrid şimdi Türkiye’de satışa sunuluyor.

 

Yaşamı kolaylaştıran akıllı teknolojilere öncülük eden yenilikçi marka Anker’in sunduğu Eufy RoboVac G30 Hybrid akıllı robot süpürge ile artık temizlik sorun olmaktan çıkıyor. Hem süpürme(kuru) hem paspaslama(ıslak) yapabilen Eufy RoboVac G30 Hybrid, 2000PA ultra emiş gücü ve ekstra vakum gerektiğinde emiş gücünü otomatik olarak artıran BoostIQ Teknolojisi sayesinde zahmetsiz ve kapsamlı bir temizlik sağlıyor. 7,2 cm azaltılmış yüksekliği ile mobilyaların altını kolaylıkla temizleyebiliyor.

 

Tek kullanımlık paspas seçeneği de bulunuyor

Pratikliği sayesinde size iş bırakmayan RoboVac G30 Hybrid, tek kullanımlık veya yeniden kullanılabilir paspas seçeneğiyle de dikkat çekiyor. RoboVac G30 Hybrid, geliştirilmiş Gyro-navigasyon Teknolojisi, Akıllı Dinamik Navigasyon 2.0 ve özel çift Hall Sensörleri ile seçtiğiniz alanları doğru şekilde temizleyebilmenize imkan sunuyor. Temizlik ihtiyaçlarınızı doğrudan akıllı telefonunuzla tanımlayabildiğiniz, uygulamadan ayrıntılı komutlar verebileceğiniz ve sesli asistanla kontrol edebildiğiniz RoboVac G30 Hybrid, temizlik geçmişini tutarak neler olup bittiğini rahatça takip edebilmenizi sağlıyor. Sessizliğiyle de fark yaratan RoboVac G30 Hybrid, adeta çalıştığını hissettirmiyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login