3 sene önce
3 sene önce

Gelecek Türkiye’nin Gelecek Osmaniye’nin

Başkan Saygılı 12 Aralık 2019 tarihinde Prof. DR. Ahmet DAVUTOĞLU önderliğinde güçlü bir ekip ile partilerinin kurulduğunu aktararak şöyle konuştu:

"Kurulduğu günden itibaren yakından takip ettiğim partimiz tarafından 28 Haziran 2020 tarihinde il başkanı olarak atandım. Atandıktan sonra hemen Osmaniye' ye gelerek güzel kuvvetli bir ekip kurmak için çalışmalara başladım ve kısa bir süre içinde Osmaniye kurucu yönetimimi oluşturarak bir hafta içerisinde kuruluş bildiriminde bulundum. Daha sonra Osmaniye merkeze kurucu ilçe başkanı olarak Ali KOCA'nın atamasını 17 ağustos 2020 tarihinde, Toprakkale ilçe kongresinde Hüseyin Kurt bey seçildi. Sumbas kurucu ilçe başkanı Eren SUNA'nın atamasını ise 27 ağustos 2020 tarihlerinde yaparak kuruluş bildirimimlerinde bulunduk."

"5 Eylül 2020 tarihinde ilk kongremiz olan merkez ilçenin kongresini gerçekleştirdik" diyen başkan Saygılı, " Daha sonra sırasıyla 19 Eylül 2020 'de Toprakkale 20 Eylülde ise Sumbas ilçe kongrelerimizi gerçekleştirdik. 25 Eylül 2020 tarihinde kadın kolları başkanımızın atamasını da gerçekleştirerek , Osmaniye 'de faaliyet gösteren bir cok STK ve iş yeri ziyaretlerinde bulunduk. 10 Ekim 2020 tarihinde Genel Başkanımız Prof Dr. Ahmet DAVUTOĞLU'NUN katılımıyla büyük çoşku  ve kalabalık içerisinde İl kongremizi gerçekleştirerek Türkiye' de kongresini gerçekleştiren 42. il olarak 1 Kasım 2020 tarihinde yapılan Büyük Kongremize tam ekip olarak katılım sağladık. Büyük kongremiz sonrasında Osmaniye' de çalışmalarımıza büyük önem göstererek bir çok önemli görüşmeler sağladık.

3 Kasım 2020 tarihinde Kadirli ilçe kurucu başkanımız olarak sayın Halil İbrahim ÇUHADAR beyin atamasını yaptık. 26 Mart 2021 tarihinde Düziçi İlçe başkanımız Mehmet ATEŞ'in atamasını gerçekleştirdik.6 Mayıs 2021 tarihinde Hasanbeyli kurucu ilçe başkanı Mustafa DEMİR'in 7 Mayıs 2021 tarihinde ise Ahmet GÜNEŞ'in  atamasını yaparak Osmaniyemizin bütün ilçelerinin ilçe başkanlarını atamasını tamamlamış bulunmaktayız" şeklinde konuştu.

GELECEK GÜZEL GÜNLER İÇİN TEK ÇARE GELECEK PARTİSİDİR

Bugün itibariyle 7 ilçenin de ilçe başkanları ve ilçe binalarının hazır durumda olduğunu kaydeden başkan Saygılı, " 4 ilçemizin kongresi yapılmış geri kalan 3 ilçe ise Haziran ayı içerinde gerçekleşecektir. Biz Gelecek Partisi Osmaniye teşkilatı olarak 8 aylık sürede 1300 civarında üye kaydı ile mahalle ve köy temsilcilerimizin büyük çoğunluğu tamamlanmış bir şekilde yapılacak olan ilk seçime hazır bulunmaktayız. Ayrıca saha çalışmalarımız her geçen gün coşkulu bir şekilde devam etmektedir. GELECEK GÜZEL GÜNLER İÇİN TEK ÇARE GELECEK PARTİSİDİR. GELECEK TURKİYE'NİN, GELECEK OSMANİYE'NİN" dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login