3 sene önce
3 sene önce

Eker I Run, 19 Mayıs’ı fark yaratan bir sanal yürüyüş etkinliğiyle kutlayacak: Atatürk’ün izinde

Sağlıklı bir yaşam için spor yapmanın önemini vurgulayarak 2014 yılından bu yana düzenlenen Eker I Run Koşusu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşku dolu bir sosyal medya etkinliği ile kutlayacak. Bir bayrak yarışı ruhuyla kurgulanan etkinlikte katılımcılar, #AdımAdımSamsuna varacak bir sanal yürüyüşün parçası olacaklar.

 

Türkiye’nin önde gelen spor ve yardımseverlik etkinliklerinden Eker I Run Koşusu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı, internet üzerinden yüzlerce kişinin katılabileceği coşkulu bir sanal yürüyüş etkinliğiyle kutlayacak. Eker I Run’ın, 19 Mayıs’ın 102. yılında “Atatürk’ün izinde #AdımAdımSamsuna” söylemiyle yapacağı sanal yürüyüş, İstanbul ve Samsun arasında bir özgürlük rotası oluşturacak. Tıpkı Atatürk’ün 1919 yılında yaptığı yolculuk gibi 16 Mayıs’ta başlayıp, 19 Mayıs’ta sonlanacak bu etkinlikte İstanbul ile Samsun arasındaki 731 km’lik mesafe bir bayrak yarışı ruhuyla simgesel olarak katedilecek.

Eker I Run’ın web sitesi ekerkosu.com adresine bilgisayarlarından veya mobil cihazlarından giren kullanıcılar, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve 19 Mayıs temasıyla hazırlanan görsellerden dilediğini seçip sosyal medyada paylaşabilecek. Her paylaşım 16-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek #AdımAdımSamsuna sanal yürüyüşünün bir parçası olacak. Atatürk ve Cumhuriyet sevdalılarının her paylaşımı, İstanbul ile Samsun arasındaki bu sanal yürüyüşün 1 kilometresini oluşturacak. Adeta bir bayrak yarışı gibi yapılacak sanal yürüyüş ile 19 Mayıs ruhu zirveye çıkacak.  

Eker I Run, 19 Mayıs’ta fark yaratmak isteyen herkesi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde #AdımAdımSamsuna sanal yürüyüşüne katılmaya davet ediyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login