3 sene önce
3 sene önce

CHP’li Zeybek: “Turizm bakanı derhal istifa etmeli”

Turizm Bakanlığı’nın yayınladığı "Siz eğlenin, ben aşı oldum" sloganı ile turizm çalışanlarının "aşılıyım" baskılı maske takacağına dair görüntüler içeren tanıtım videosuna, muhalefet liderleri başta olmak üzere pek çok tepki geldi.

Turizm Bakanı Ersoy istifaya davet edildi.

“HALK AYNI MUAMELEYİ SİZE SANDIKTA YAPACAKTIR”

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek de Ersoy’u istifaya davet eden isimlerden biri oldu. CHP’li Zeybek, “AKP iktidarı bugüne kadar halkı açlıkla, yoksullukla, işsizlikle sınadı, dini siyasete alet etti ve beceriksizliklerini ‘acıyı bal eğledik’ diyerek geçiştirdi. Müminin sabırlı olmasını söyleyen iktidar yetkilileri, halkı bir patates çuvalına mahkûm etti, bununla da övündü. Sarayda gününü gün edenler, lüks arabalarda pudra çekenler derken köylerdeki öğrencilerin internete, tablete ulaşamadığını bu süreç bize gösterdi. Salgınla mücadele eden halkımız, sağlık için, ülkenin huzura kavuşması için aşılanması gerekirken, iktidar bunu da berbat etti.

Şimdi de bu hükümetin Turizm bakanı onca rezaletin üzerine milleti aşağılayan bir reklam filmine imza attı. Öncelikle bu yüzden Turizm Bakanı derhal istifa etmeli ve oturduğu koltuğu utanç içinde terk etmelidir. Öte yandan bu halk da sizi, yaptıklarınızı asla unutmayacak ve kendilerine nasıl muamele gösterdiyseniz aynı şekilde muameleyi size sandıkta yapacak ve ilk seçimde sizi hem halktan hem de turistlerden uzak tutacaktır!” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login