3 sene önce
3 sene önce

Yurtbay Seramik’ten Bayramın Anlamını Derinden Sorgulatacak Sıcacık Bir Reklam Filmi

Pandeminin hayatımıza uzunca bir süre yer etmesi ile birlikte kavramların ve anlamların sil baştan şekillendiği bugünlerde Yurtbay Seramik, yayınladığı yeni reklam filmi ile “bayramı neydi?” sorusunu gündeme getirerek düşündürüyor, bayramın anlamını derinden sorgulatıyor ve içimizi ısıtarak hafızaları tazeliyor.

Tüm dünyada kuralları sil baştan şekillendiren pandemi, hayatımıza girmesi ile birlikte köklü değişikliklere neden oldu. Yeme içme alışkanlıklarımızdan tutun da çalışma düzenimize kadar etki eden pandemi, kavramların ve alışkanlıkların da anlamını sorgulatır oldu. 

Sevdiklerimizle aramıza fiziksel bir mesafe koymak zorunda kaldığımız, onlarla birlikte olmanın, onlara dokunmanın, onlarla yüz yüze iletişime geçmenin son derece özlemini çektiğimiz bugünlerde, yayınladığı yeni reklam filmi ile bizleri bir kez daha düşünmeye, bayramın asıl değerini ve anlamını sorgulatmaya, filmde vermek istediği asıl mesaj olan “bayram neydi?” sorusuna cevap aramaya sevk eden Yurtbay Seramik, yüzlerde tebessüm oluşturarak farkındalık yarattı.

Gelecek güzel günlere işaret eden Yurtbay Seramik, eski normalin alışkanlıklarını hatırlatarak ayrı olduğumuz ve ayrı olacağımız sevdiklerimiz için bu bayram da böyle olsun diyerek samimi bir mesaj verdi. 

 

KÜNYE

Reklamveren: Yurtbay Seramik

Ajans: Yurtbay Seramik Kreatif Ekibi

Kreatif Direktör: Melis Yurtbay

Sanat Yönetmeni: Fatih Güzey

Grafik Tasarım: Uğur Tunçer

Kurumsal İletişim: Merve Yunusoğlu

Dijital Pazarlama & Sosyal Medya: Umut Kaymaz

Kullanılan Mecra: Dijital

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login