3 sene önce
3 sene önce

TISİAD Genel Başkanı Kılıç’tan Ramazan Bayramı Mesajı

Kılıç mesajında: “Sevgi, hoşgörü, sabır ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği, ramazan ayından, bu güzel manevi mevsimden sonra kardeşlik ikliminin ve dayanışma ruhunun tazelendiği bayramı buruk ve hüzünlüde olsa yaşıyoruz.

Zira Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa’ya yapılan ahlaksız, vicdansız saldırılar yüreğimizi yakmaktadır. Üç dinin kutsallarını bünyesinde barındıran insanlığın ortak mirası ve en kadim şehri Kudüs’ü vicdansız, ahlaksız, hukuksuz kirleten zalimleri en güçlü şekilde kınıyorum. Unutulmamalıdır ki Mescid-i Aksa’ya yapılan saldırılar tüm İslam Alemine yapılmış saldırılardır.

 

Ülke ve millet olarak Filistin coğrafyasındaki kardeşlerimizin yanındayız. Bu alçak saldırılar derhal ve bir daha tekerrür etmeyecek şekilde durdurulmalı, zalim terörist devlet İsrail’in fütursuzca saldırıları son bulmalıdır. Bu vahşi saldırılara duyarsız kalanlar insanlık vicdanında mahkum olmaktan kurtulamayacaklardır.

Dünya olarak Pandemi ile mücadele ederken bu bayramı da ülke olarak evlerimizde geçireceğiz. Tedbirlere uymak bizleri yakınlaştıracaktır. İnşallah yakın zamanda bu illetten kurtuluşa ereceğiz. Bu yaşadığımız Mübarek Ramazan Bayramının acılara, dertlere şifa olmasını diliyorum. Bu düşüncelerle İslâm Aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login