3 sene önce
3 sene önce

TDP Genel Başkan Yardımcısı Akgün’den bayram mesajı

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, Ramazan Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Sözlerine İsrail’in masum Filistinlilere ve İslam’ın kutsal mabedi Mescid-i Aksa’ya yönelik hayasız saldırılarını kınayarak başlayan TDP Genel Başkan Yardımcısı Akgün şunları söyledi:

“Yine bir bayram öncesi maalesef dünyadan şiddet ve gözyaşı dolu acı haberler almaktayız. Halbuki bayramlar hem Müslümanlara hem bütün insanlığa bir merhamet, şefkat ve huzur getiren eşsiz zaman dilimleridir.

Şüphesiz yüce Türk Milleti bu tür zor zamanların üstesinden inancı ve gayretiyle gelmiş, birlik ve beraberliğiyle bütün dünyaya ve insanlığa örnek olan bir millettir. Ramazan Bayramı’nın da başta milletimiz olarak bütün insanlığa barış, huzur ve güzellikler dolu bir geleceğin ve değişimin başlangıcı olacağına inancım sonsuzdur.

Bu vesileyle İslam dünyasına ve kutsal mabetlerimize yönelen saldırıları şiddetle kınıyor, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan, millet ve inanç uğruna şehit olan bütün şehitlerimize minnetle rahmetler diliyorum. Ayrıca Ramazan Bayramı’nın milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa esenlikler ve hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Türkiye’mizin ve bütün insanlığın Ramazan Bayramı Kutlu Olsun!”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login