3 sene önce
3 sene önce

Gelecek Partisi Osmaniye İl Başkanı Mustafa Saygılı: “Tüm İslâm Aleminin Ramazan Bayramı’nı Tebrik Ediyorum”

Gelecek Partisi Osmaniye İl Başkanı Mustafa Saygılı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Saygılı mesajında: “Milletçe, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, dargınların barıştığı, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.
  Manevi ve milli günler, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, güzel duygu ve düşüncelerin en üst seviyeye çıktığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının katmerleştiği, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel fırsat zamanlarıdır. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlanmalı, özelikle kritik süreçlerden geçtiğimiz bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız.
İsrail Kudüs’te kardeşlerimizi katlediyor. Büyük devletler ise bu duruma seyirci olmakla yetiniyor.  Orta Doğu’da yaşanan karışıklık tüm Müslümanların meselesidir. Rabbimden bu vahşetin bir an son bulmasını diliyor, İsrail’i Rabbimin adaletine havale ediyorum. İnsanlık can çekişirken Dünya olarak pandemi ile de karşı karşıyayız. Bu nedenle bayramı evde geçireceğiz. Tedbirlere uyarsak bu beladan da en kısa kurtuluruz inşallah. Esnafımızın, vatandaşımızın ve insanlığın bir bayramı da bu illetin bittiği gün olacaktır. Ben bu duygularla tüm islâm aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login