3 sene önce
3 sene önce

Başkan Yıldız’dan Sakaryaspor’a tebrik

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Sakarya İl Başkanı Fahri Yıldız, bugün rakibi Vanspor karşısında 2-0 galip gelerek tur kapısını aralayan Sakaryaspor için bir tebrik mesajı yayımladı.

Sakaryaspor, Misli.com 2. Lig Play-Off Çeyrek Final ilk maçında Silahtaroğlu Vanspor'a konuk oldu. Yeşil-siyahlılar ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-0'lık skorla galip ayrıldı ve Pazar günkü rövanş maçı öncesinde avantajlı bir skor elde etti. Bu gelişme üzerine bir tebrik mesajı yayınlayan TDP Sakarya İl Başkanı Fahri Yıldız Sakaryaspor'un aldığı bu skorla bayram öncesi bize çifte bayram yaşatma yolunda önemli bir mesafe kat ettiğini vurguladı.

Sakaryaspor’un büyük bir başarı elde ettiğini söyleyen Başkan Yıldız, “Vanspor’u deplasmanda mağlup ederek, büyük bir avantaj elde ettik ve turun kapısını araladık. Öncelikle, Sakaryaspor’u son 6 deplasmanda kazandıkları için tebrik ediyorum. Tüm Sakaryalılar olarak tek yürek olduk. Sakaryaspor’un bu başarıyla Lig’e yükseleceğine inancım tam. Pazar günkü rövanş maçında, Sakaryaspor’a, futbolcularımıza, teknik direktörümüze ve yöneticilerimize başarılar diliyorum. Umarım Sakaryaspor'umuz bize çifte bayram yaşatacaktır” ifadelerinde bulundu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login