3 sene önce
3 sene önce

Başkan Önel’den Ramazan Bayramı Mesajı

Önel mesajında: “Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel, en anlamlı örneklerinin yaşandığı dini bayramlarımız; sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlenmesine de vesile olan özel günlerdir.

Bu yıl da tüm dünyayı saran ve ülkemizi de etkileyen Koronavirüs salgını nedeniyle bu bayramı da evlerimizde karşılıyoruz. Bizleri manevi iklimiyle saran, kaynaştıran ve kucaklaştıran bu Ramazan Bayramında evde kalmanın, sosyal mesafeyi korumanın, korona pandemisinden kurtulmak için kritik önem taşıdığını unutmayalım. Pandemi’den çabuk kurtulmak için bayramda evde kalalım. Bu süreçten kurtulursak vatandaşımızda halkımızda ikinci bir bayramı yaşayacaktır.

İnancımızın gereği olan, birlik ve kardeşliğimizi pekiştiren, bizi daha güçlü toplumsal bağlarla yarınlara taşıyacak olan bu özel günleri anlamına uygun yaşayabilmek ve yaşatabilmek üzere, varsa aramadığımız akraba eş ve dostlarımızı da hususen arayalım. Fiziksel olamasa da telefonlarla veya görüntülü olarak sevdiklerimize bağlanalım. Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramının,  tüm insanlığa, ülkemize önce sağlık, sonra huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ederim” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login