3 sene önce
3 sene önce

Başkan Ahmet Yıldız’dan, Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Yıldız mesajında: “Ramazan; bolluk ve bereketin temaşa ettiği, huzur ve güvenin yaşandığı, rahmet ve cömertliğin zirveye ulaştığı, bir rahmet ayıdır. 

Bu yıl da geçmişte bildiğimiz ve yaşadığımız Ramazanlardan farklı olarak tüm dünyada ve ülkemizde de etkisini gösteren Covid-19 pandemisi sebebiyle sosyal mesafe kuralları içerisinde deneyimlediğimiz bir Ramazan ayını geride bırakıyoruz.

Hep birlikte tedbirler eşliğinde evlerimizde bir Ramazan Bayramı daha geçireceğiz. Bu bayram da sevdiklerimizle aynı ortamı paylaşamasak da, sımsıkı sarılamasak da gönlümüzdeki sevgi ve saygıyı paylaşıp uzakları yakın edecek, yine bayramları bayram yapacak, bu müstesna günlerin fazilet ve erdemine kavuşacağız.

Tüm bunları konuşurken Müslüman kardeşlerimizin çektiği zulmü görüyoruz ve içimiz kan ağlıyor. Katil İsrail Kudüs’te vahşeti yaşatıyor. Kendini büyük atfeden devletler ise buna seyirci kalıyor. Orta Doğu’da yaşananlar bizleri derinden etkiliyor. Müslümanlara zulmü reva görenleri Rabbimin adaletine havale ediyorum. Tüm islâm aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login