3 sene önce
3 sene önce

Başkan Abdülbaki Polat’dan, Ramazan Bayramı

Başkan Polat mesajında: “Bir milleti kaynaştıran en önemli unsurların başında gelen ve toplumsal yaşamda önemli yeri bulunan bayramlar; insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının içtenlikle dile getirildiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, herkesin birbirine hoşgörü ile bakma tevazuunu gösterdiği müstesna günlerdir.

Maruz kaldığımız salgın tehlikesine karşı alınan önlemler nedeniyle bu bayramı evlerimizde karşılıyoruz. Bize düşen şimdiye kadar olduğu gibi bu mübarek Ramazan Bayramı’nda da özlediğimiz günlere bir an evvel kavuşmak için rehavete kapılmadan ve bayram ziyaretleri gerçekleştirmeden tedbirlere uymaktır. Göstereceğiniz hassasiyetten dolayı şimdiden siz kıymetli hemşerilerime teşekkür ediyor, Ramazan Bayramı vesilesiyle tutulan oruçların, verilen fitrelerin, yapılan ibadet ve duaların Allah katında kabul olmasını diliyorum. Orta Doğu’da yaşanan olayların biran evvel sona ermesini temenni ediyorum. Katil İsrail’in yaşattığı vahşete Türkiye olarak sessiz kalmayacağız.

Müslüman kardeşlerimizin daima yanlarında olacağız. Akan göz yaşlarının hesabı elbet sorulacaktır. Tüm islâm aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login