3 sene önce
3 sene önce

Barlas: “Mübarek Ramazan Bayramı’nı Kutluyorum”

Bayramlar birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, sevinç, neşe ve coşkunun buluştuğu, iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinleştiği, insanların kardeşçe kucaklaştıkları çok özel günlerdir.

Ancak bu yıl da tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler dolayısıyla Ramazan Bayramı coşkusunu sevdiklerimizi ziyaret etmeden, onlarla hasret giderip kucaklaşmadan kutlayamıyor olmanın burukluğunu yaşasak da, inanıyoruz ki bu günler geçecektir.

Zira, salgınla mücadelede alınan tedbirler geleceğe dönük olarak bize umut veriyor. Alınan tedbirlerle inşallah bundan sonraki bayramları eskiden olduğu gibi yine aile büyüklerimiz ve sevdiklerimizle bir araya gelerek kutlamanın neşe ve sevincini yaşarız.  

Öte yandan Orta Doğu’da yaşanan olayları üzüntüyle öğreniyoruz. Yaşanan vahşete tüm ülkeler sussa da Türkiye susmayacaktır. Katil İsrail döktüğü kanın hesabını elbet ödeyecektir.  Bu düşüncelerle bu zorlu günlerin bir an önce bitmesi ve daha güzel bayramlarda buluşmak temennisiyle mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login