3 sene önce
3 sene önce

Av. Muzaffer Rıza Nerse, Ramazan Bayramı Mesajı

Mesajında Ramazan Bayramı’nın bütün insanlığa hak, hukuk ve adaletin hüküm sürdüğü bir atmosfer sağlamasını temenni eden TDP Kurucu Genel Sekreter Yardımcısı Nerse, şunları söyledi:

“Malumunuz bir aylık kutsal Ramazan ayının sonunda Kadir Gecesi’nin idrak ettik ve Bayram’a kavuştuk. Bunun sevincini yaşamaktayız. Şüphesiz bayramlara sevinçle, huzurla ve neşeyle kavuşmak bütün insanlar için bir temel haktır ve bayramlar kutsal zaman dilimleridir. Dünya son zamanlarda bir virüs ile sarsılmış haldeyken, bugünlerde bir de İslam alemi Kudüs’teki saldırılardan dolayı ayrı bir hüzün yaşamaktadır.

 

Kadınlar ve çocukların da hayatını kaybettiği bu saldırıları insanlık ve adalet adına kınıyorum. Bütün çocukların ve bütün insanlığın bayram gibi bayramlara kavuştuğu, adaletin, barışın ve huzurun hüküm sürdüğü yarınlara eriştiğimiz güzel bir bayramı Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Dilerim ki Ramazan Bayramı ihtiyacımız olan büyük “değişimin” zeminini hazırlasın ve bizi idealimizdeki Türkiye’ye kavuştursun. Türkiye’mizin Ramazan Bayramı Kutlu Olsun!”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login