3 sene önce
3 sene önce

Propia ile Sivilceye Karşı İhtiyacın Olan Her Şey Tek Sette

Formülü Dermatolog Doç. Dr. Yasemin Oram tarafından geliştirilen ve Fransa’da yüksek kalite odağıyla güvenilir bir şekilde üretilen Propia sivilce oluşumuna karşı 3 adımlı bir cilt bakım rutini sunuyor. 

 

Propia’nın yağlı ve akne eğilimli ciltlerin günlük kullanımına uygun Sivilce Karşıtı Yüz Yıkama Jeli, Sivilce Karşıtı Günlük Nemlendirici SPF15 ve Sivilce Karşıtı Gece Bakım Kremi ile 3 adımı tek bir sette sunuyor.

Propia Sivilce Karşıtı Bakım Seti etkin formülü ve ProperCare™ patenti sayesinde sebum üretimini düzenliyor. Kış yeşili bitkisinin yapraklarından elde edilen ve doğal bir salisilik asit olan Amiperfect ER ile cildi, gözenekleri tıkayan ölü hücrelerden, yağdan ve kirden derinlemesine arındırıyor. Gücünü alglerden alan Phycosaccaride ACG ile siyah nokta ve sivilce görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. Cilt yüzeyinin yenilenmesine ve cildin doğal ışıltısını kazanmasına destek olurken aynı zamanda sivilceler oluşmadan önce ortaya çıkan veya çıkabilecek rahatsızlık hissini ve kızarıklığı yatıştırıyor. Aquaxyl ile cildin doğal nem dengesini koruyor.

Kullanım Şekli:

Güne başlarken Adım 1 ile cildinizi arındırın, Adım 2 ile nemlendirin.

Uyku öncesi ise Adım 1 ile temizlediğiniz cildinizi, Adım 3 ile yenileyin.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login