3 sene önce
3 sene önce

Contactplus’a 2 yeni müşteri!

Ahlatcı Holding bünyesinde faaliyet gösteren Ahlatcı Kuyumculuk, bugün Türkiye’nin en fazla altın ihraç eden şirketlerinden birisi konumunda. Türkiye’deki en teknolojik altın rafinerilerinden birine sahiplik eden Ahlatcı Kuyumculuk, altın ve değerli taş piyasasına sağladığı ürünlerle, yurt içinde 2.500'ü aşkın kuyumcuya ürün tedariği sağlıyor. 2020’de gerçekleştirdiği 1.3 milyar dolarlık ihracatla Türkiye’nin en büyük altın ihracatçısı olan şirket, tüm iletişim faaliyetlerini Contactplus İletişim Hizmetleri’ne emanet etti. 

 

Çorum’da faaliyet gösteren ve bölgenin ticari ve sosyal hayatına yön veren AHL Park Avm, 141 mağazası ve 50.000 m² kiralanabilir alanı ile ulusal tekstil markalarından teraslı yeme-içme alanlarına, eğlence ünitelerinden yüksek teknolojili 8 adet sinema salonuna,1.500 araç kapasiteli otopark alanına kadar birçok yaşam alanına sahip. Yaklaşık 1.250 kişiye yeni iş imkânları sağlayarak, doğrudan ve dolaylı istihdama da katkı sağlayan AHL Park Avm’nin de tüm iletişim çalışmaları Contactplus İletişim Hizmetleri tarafından yönetilecek. 

 

Contactplus İletişim Hizmetleri; Ahlatcı Kuyumculuk ve AHL Park Avm’nin tüm kurumsal iletişim, pazarlama iletişimi, içerik ve proje yönetimi ile medya ilişkileri faaliyetlerini üstlenecek. Sektörde öncü çalışmalarla öne çıkan Contactplus İletişim Hizmetleri; farklı sektörlerdeki markalara medya iletişimi, marka itibar yönetimi ve dijital strateji danışmanlığı gibi yeni nesil iletişim çözümler sunarak, 360 derece iletişim çözümleriyle online ve offline medyaya yönelik stratejiler üretiyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login