3 sene önce
3 sene önce

The Kooples’ın Yeni Sneaker Serisini Sundu: Tomorrow Sneaker

Yüksek tabanlı, rahat ve modern Tomorrow sneaker; yeniliği, teknolojiyle birleştiriyor ve sokak giyimini selamlıyor. Tüm dünyada Mayıs ayında lansmanı yapılan ve moda evinin imza niteliğindeki asi ruhundan izler taşıyan Tomorrow sneaker, yarının trendi olmaya şimdiden aday.

 

Stil, anahtardır: Karıştır ve kombinle!

 

 Eşsiz stili ve retro modernize görünümüyle Tomorrow sneaker, The Kooples erkeklerine ve kadınlarına stilinden ödün vermeden gerçek hareket özgürlüğü sağlıyor. Stil, kilit noktadır mottosuyla hareket eden moda evinin özel takım elbiseleriyle de rahatlıkla kombinlenebilen Tomorrow Sneaker The Kooples’ın DNA’sını tamamen kucaklayan rahat parçalarıyla da kombinlenebiliyor.

 

The Kooples ekibinin hareket halindeyken yaşama en üst düzeyde konfor sağlamak için yeni bir taban tasarladığı Tomorrow Sneaker, tamamen rahat adım ve gündüzden geceye hareket kabiliyeti sunuyor. Tomorrow sneaker erkekler için siyah, beyaz ve gümüş detaylara sahip açık gri referanslarda sunulurken, kadınlar için süet pembe, gümüş ve beyaz olmak üzere altı farklı referansta sunuluyor. Klasik sneaker malzemelerinin modern formlarını, markanın teknik uzmanlığıyla birleştirerek yumuşak dana derisiyle final görünümüne ulaştırılıyor. Bağcıklara yerleştirilen The Kooples işlemeli metal detay, marka DNA’sına reveransını vererek saygı duruşunda bulunuyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login