3 sene önce
3 sene önce

Polo & Pan, GoGo Penguin, Hooverphonic ve Lil Zey’den Güzel Haberler!

Polo & Pan – Ani Kuni

 Polo & Pan 2021’deki ilk şarkıları “Ani Kuni”yi eğlenceli bir animasyon videosuyla duyurdu.

 Sahnede Polo & Pan ismiyle tanınan ikili Paul Armand-Delille (Polo) ve Alexandre Grynszpan (Pan) 2013’ten beri her geçen gün dinleyici kitlesini daha da genişletmeyi başarıyor! Sevilen ikili 10 ay önce yayınladıkları “Feel Good” isimli parçalarıyla milyonları etkisi altına almıştı.

 

Polo & Pan yeni şarkıları için şunları söyledi:

“‘Ani Kuni’ her yaş için oldukça eğlenceli bir parça. Çocukluğumuzun favorisi, nesiller boyu dinlenen Amerikan asıllı ninniye bir selam gönderme niteliği taşıyor.”

 

Videonun sanat yönetmenliğini Werlen Meyer stüdyosunun yardımlarıyla beraber Noemi Ferst ve Benjamin Moreau üstlendi. Video ve şarkının bir araya gelmesiyle 70’lere doğru umut dolu bir yolculuğa çıkacağınız su götürmez bir gerçek.

 

GoGo Penguin – GGP/RMX

 GoGo Penguin’in yeni albümü: “GGP/RMX”!

 GGP/RMX yaratıcı müzik grubu GoGo Penguin’in uzun süredir üzerinde çalıştığı bir konsept. Grubun 5. albümü “GoGo Penguin”in yarattığı hissiyatı dinleyicilerin zihninde yeniden uyandıran kendine has bir ustalık eseri niteliği taşıyor. Albüm, remix’in dönüştürücü etkisini gözler önüne sererken bir yandan da GGP’nin orijinal ve global tarafını ön plana çıkarıyor.

Machinedrum” olarak da bilinen Amerikalı müzik yapımcısı Travis Steward yeni albüm için şunları söyledi:

“Bir yapımcı olarak yapmayı en çok sevdiğim şeylerden biri elektronik seslerle akustik enstrümanların sentezi. GoGo Penguin “Automised” remix fikriyle geldiğinde, en sevdiğim şeylerden birini yapma fırsatının yanı sıra oldukça yetenekli müzisyenlerle böyle ileri görüşlü bir kompozisyon üzerinde çalışmak için de heyecanlandım.”

 

Hooverphonic – Hidden Stories

 Hooverphonic’in yeni albümü: “Hidden Stories”!

Belçikalı müzik grubu Hooverphonic, 10 parçadan oluşan yeni albümleri “Hidden Stories”i duyurdu. 

Hooverphonic grup üyesi Alex Callier tüm prodüksiyon sürecini çok kısa sürede fakat oldukça yoğun ve verimli bir tempoda bitirdiklerini iletti. Grup bu sene Belçika’nın Eurovision temsilcisi olarak da adından sıkça söz ettirecek!

 

Lil Zey Equal Global Çalma Listesinde!

 Yetenekli sanatçı Lil Zey dünyanın dört bir yanından başarılı kadın sanatçıları son ses dinlediğimiz “Equal Global” listesinde!

 Geçtiğimiz cuma yayımlanan, Luciano ile harikalar yarattığı “Elmas” isimli şarkısı listelerin zirvesine oturan sanatçı, üretimiyle göz dolduruyor!

 Başarılı ve genç sanatçı Lil Zey Berklee College of Music’te şarkı sözü yazarlığı ve müzik yönetimi eğitiminin ardından kariyerine RedZone Entertainment şirketinde devam etti. Ardından Atlanta’da A&R kariyerini sürdürürken bir yandan da DJ’lik kariyerine adım attı. Türkiye trap dünyasında adından çokça söz ettiren genç sanatçı

18. Radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri’nde “En İyi Şarkı”, “En İyi Düet Şarkı” ve “En İyi Rap / Hip Hop Müzik Sanatçısı” dallarında aday gösterildi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login