3 sene önce
3 sene önce

Başkan saygılı’dan israil saldırısına sert tepki

İsrail polisi Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'daki cemaate ses bombası ve plastik mermilerle saldırdı. Mescid-i Aksa’da namaz kılan cemaate yönelik saldırıda en az 205 Filistinli yaralandı. Gelecek Partisi Osmaniye İl Başkanı Mustafa Saygılı da İsrail polisinin saldırısına tepki göstererek şu açıklamayı yaptı:

“DÜNYANIN GÖZÜ KAPALI, KULAKLARI TIKALI”

“İşgalci İsrail’in Müslümanlara olan düşmanlığı yer ve zaman gözetmeksizin devam ediyor. İslam aleminin Ramazan ayını idrak ettiği ve Kadir Gecesi’ni yaşadığı bugün dahi saldırılarına devam eden İsrail zulmüne karşı tüm dünyanın gözü kapalı, kulakları tıkalı.”

“GÖMÜLEN HER FİLİSTİNLİ FİDAN OLARAK YENİDEN DOĞACAKTIR”

“Katil İsrail Devleti ve saldırgan polisi bir kez daha sahnede, bir kez daha Mescid-i Aksa’da namaz kılan cemaati hedef almıştır. Ancak İsrail şunu bilmeli ki gömülen her Filistinli fidan olarak yeniden doğacaktır. Filistin özelinde İslam alemine yönelik bu kinci ve saldırgan tutumun bedelini bu katil devlet elbet bir gün ödeyecektir.”

“MÜSLÜMANLAR YALNIZ BIRAKILMAMALIDIR”

Son olarak hükümete seslenen Başkan Saygılı, “Türkiye Cumhuriyeti hükümeti İsrail’in bu arsız saldırgan tutumuna en sert tepkiyi göstermeli, Mavi Marmara’da olduğu gibi İsrail’e karşı Müslümanları yalnız bırakmamalıdır. Bu, tarihi bir görev ve sorumluluktur.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login