3 sene önce
3 sene önce

Tellioğlu: “Anneler, Ailemizin ve Toplumumuzun Temelidir”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Payas İlçe Başkanı İlter Tellioğlu, Anneler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 
 
CHP Payas İlçe Başkanı Tellioğlu mesajında: “Bizleri yetiştirmek için her güçlüğe katlanan, her zaman muhtaç olduğumuz, koruyucu meleğimiz, ilk öğretmenimiz anneler, ailemizin ve toplumumuzun temelidir. Dünyanın en kutsal görevlerinden birini yerine getiren baş tacımız annelerimizin, çocuklarının sağlıklı bir şekilde, toplum kültürü ve değerleriyle yetişmesi için gösterdikleri çaba her türlü takdirin üzerindedir. Çocuklarını iyi yetiştiren annelerin içinde yaşadığı toplumlar, ahlak ve medeniyet açısından da kalkınmaktadırlar. Bir milletin geleceği, annelerin yetiştireceği çocuklardır ve uygarlık annelerin eseridir.
Annelerin mutluluğu, huzuru, yüzlerinin gülmesi her şeyin üzerindedir. Bütün sevgilerin kaynağı olan annemize sevgimizi, saygımızı, desteğimizi sadece Anneler Gününde değil, yaşamımız boyunca göstermeliyiz. Anneler Gününün, annelik bilincinin gelişmesine, annelerimizin değerini daha iyi anlamamıza katkıda bulunacağı inancıyla; başta büyük bir emekle yetiştirdikleri evlatlarını vatan uğruna şehit veren anneler ve gazi anneleri olmak üzere, tüm annelerin, anne adaylarının ve yüreği annelik duygusuyla dolu kadınlarımızın anneler gününü kutlar, sağlıklı, huzurlu ve mutluluk dolu günler dilerim” dedi.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login