3 sene önce
3 sene önce

Saygılı: “Anneler Günü’nü En İçten Dileklerimle Kutluyorum”

Gelecek Partisi Osmaniye İl Başkanı Mustafa Saygılı, Anneler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.  
 
Başkan Saygılı mesajında: “Karşılıksız sevgileri, şefkat, hoşgörü ve fedakârlıklarıyla bugünlere gelmemizin en büyük emek sahipleri hiç şüphesiz ki annelerimizdir. Anne; sadece insanı dünyaya getiren değil, aynı zamanda insanın doğduğu andan itibaren hem koruyucusu, hem bakıcısı, hem de öğretmenidir. Sevgilerin en derini ile evladına hayatın ilk kazanımlarını vererek bir bireyin, dolayısıyla sağlıklı bir toplumun oluşmasına katkı sağlayan annelerimize ne kadar müteşekkir olsak azdır. Bunun içindir ki anne sevgisi en büyük ve en kıymetli sevgilerden biridir.
Sevgili Peygamber Efendimizin “Cennet annelerin ayakları altındadır” sözü şefkat ve merhamet timsali olan annelerimizin ne kadar mübarek varlıklar olduğunun en güzel ifadesidir.
En değerli varlığımız olan annelerimize layık birer evlat olmak, onları mutlu etmek de evlat olarak bizlerin en büyük vazifesidir. Annelerimizi, yılın sadece bir gününde değil her gününde hatırlamalı, hoş tutmalı, sevgi ve saygımızı her daim göstermeliyiz. Annelerimize emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, onların gurur duyacakları evlatlar olmak onlara verebileceğimiz en büyük armağandır.
Bu duygu ve düşüncelerle; başta ülkemizin varlığı ve birliği için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin emaneti şehit annelerimiz olmak üzere, bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan başımızın tacı annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login