3 sene önce
3 sene önce

Porselen’den anne sevgisi taşıyan herkese “Anneler Günü” kutlaması

 Kütahya Porselen'in, sevginin gücüne odaklanan Anneler Günü'ne özel reklam filmi sosyal medyada yayınlandı. Kütahya Porselen, Anneler Günü'nü "Kalbinde anne sevgisi taşıyan herkes" vurgusuyla kutluyor. 

 

 Ürün gamı, ödüllü ve fonksiyonel çözümler yaratan tasarımlarıyla her yaşa ve profile hitap eden Kütahya Porselen, Anneler Günü'nde sınırları genişletti. Kütahya Porselen'in "Kalbinde anne sevgisi taşıyan herkes" vurgusuyla yayınladığı reklam filminde teyze, hala ve ablalar da unutulmadı. 

 

Kalıpların dışına çıkarak daha kapsayıcı bir söylem geliştirdi. Böylece evlat edinmiş aileler, koruyucu aileler, biyolojik çocuğu olmayan ama bir çocuğa annelik yapanlar, bir cana sevgiyle, merhametle yaklaşan her yüce kalbin anneler gününü bir animasyon film üzerinden kutladı.

 

Animasyon filmin başında görünen anne figürü geleneksel kalıpları simgelerken, filmin sonuna doğru bu anne stereotipinin silindiğini ve annelerimizi özel kılan en önemli şeyin sevgi dolu kalbi olduğunu görüyoruz.

 

Her anne, annelik kalıplarına uymayabilir ama her anne kalbinde sevgi taşır, ana fikri ve ‘’Anne sevgisi taşıyan herkesin anneler günü kutlu olsun" mesajıyla yayınladığı reklam filmi büyük beğeni topladı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login