3 sene önce
3 sene önce

Gelecek Partisi Manisa Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan Atsan’dan Yunus Emre Belediyesi’ne Muradiye Sorusu?

Gelecek Partisi Manisa Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan Atsan, bir basın açıklaması yaparak Yunus Emre Belediyesi’ne Muradiye’de yapılan imar uygulamasına ilişkin sorular sordu. Gelecek Partisi Manisa Gençlik Kolları İl Başkanı Atsan açıklamasında: “Sürekli bir şeyler sormak bizde istemeyiz ama yaptığınız hatalar nedeni ile yine soruyorum Yunus Emre Belediyesine?
Sayın Çerçi: Uzun zamandan beri Muradiye de yapmak istediğiniz imar uygulamasını öyle de böyle de inat yaparak milleti hiçe sayarak yaptınız. Yaptığınız uygulamada mağdur olan Muradiye halkı kazanan ise siz oldunuz. Ama, meclislerden en son geçen düzenleme yapılan bu uygulamayı askıya tam yasaklarda milletin sokağa çıkamama zamanında astınız! Bunun nedeni nedir ?
1- Nasıl olsa yasak var vatandaş gelemez kimse itiraz edemez bir ay da kaldırıp uygulamayı hayata geçiririz mi ?
2- Vatandaşı mağdur etmekten çok mu mutlu oluyorsunuz ?
3- Nasıl olsa son dönemimiz vatandaşa ne olursa olsun biz kendimizi kurtaralım, bizden sonra gelen belediye yönetimi bunlarla uğraşsın ?
Aslında şöyle bir durumda var, Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun başbakanlığı döneminde bu karar bildiğimiz kadarı ile rafa kaldırıldı ve vatandaş mağdur olduğu ve olacağı için vazgeçildi? Şimdi ise böyle bir zorlama yokken siz neden vatandaşı üzüyorsunuz? Bu soruların cevabını kendim için değil vatandaşım için sizlerden rica ediyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login