3 sene önce
3 sene önce

CHP Çukurova İlçe Başkanı Atay, Anneler Günü’nü Kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay, Anneler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
 
CHP Çukurova İlçe Başkanı Atay mesajında: “Annelik yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir. Karşılıksız sevginin en güzel örneklerini veren annelerimiz sonsuz bir sevgi ve özveri ile bizlere geleceğimize uzanan yolda rehberlik eden ilk öğreticilerimizdir. Bizim inanç anlayışımıza göre, annelik dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden biri; anneler ise iyiliği en çok hak eden varlıklardır. Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez. Bizler, annelerimizi sadece bir günle hatırlayan değil, her günümüzü onlarla, onların hatıralarıyla yaşayan bir milletin çocuklarıyız.
Bizleri en iyi şekilde yetiştirmek, hayata hazırlamak için karşılıksız sevgi veren, beklentisiz emek harcayan annelerimize her gün aynı değeri vermemiz gerektiğini en iyi bilen toplumlardan biriyiz. Hepimiz için en önemli varlık olan annelerimize hayatlarının her gününde destek olmak, bizden bekledikleri sevgi ve saygıyı göstermek bir görev değil, içten gelen duygu olmalıdır. Yerleri doldurulamaz annelerimizden hayatta olmayanlara rahmet, yaşayan annelerimize ise uzun ömür diliyorum. Bu duygularla başta şehit anneleri olmak üzere, varlık sebebimiz olan tüm annelerin “Anneler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login