3 sene önce
3 sene önce

Çermi: “Anneler Günü’nü En İçten Dileklerimle Kutluyorum”

Başkan Çermi mesajında: “Anneler dünyanın neresinde ve hangi ortamda yaşarsa yaşasın, yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, adalet ve eşitlik gibi erdemlerle hayata ışık tutmaktadır.

 

İnançlarımıza göre, annelik dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden biri olmasının yanı sıra anneler iyiliği en çok hak eden kıymetlerimizdir.

Sevgili Peygamberimiz, 'Cennet, annelerin ayakları altındadır' diyerek, anneliğin ne kadar kutsal ve mübarek olduğunu ifade etmiştir. Bu kadim anlayışın yeni nesiller tarafından güçlü bir şekilde sahiplenilmesi en büyük beklenti ve dileğimizdir.

 

Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerimizin payı vardır. Bu duygu ve düşüncelerle başta bu ülkenin varlığı ve birliği için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin emaneti annelerimiz başta olmak üzere, bizleri canından bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login