3 sene önce
3 sene önce

Başkan Mehmet Demir’den Anneler günü mesajı

Başkan Demir mesajında: “Toplumun temel taşı olan aileyi, sevgi ve fedakarlıklarıyla bir arada tutan annelerimizin bu özel gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Aile hayatı içerisinde dünyanın en zor görevlerinden birini üstlenen, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştirirken hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, ahlak, erdem, fazilet şefkat sahibi annelerimiz, koşulsuz sevginin timsalidir. Anneler, özverili tutum ve yaşama kattığı tüm güzellikleriyle, çocuklarımızın ilk öğretmeni ve en değerli varlıklarıdır.

 

Annelerimizin sevgi, şefkat ve merhamet dolu yürekleri hayatımız boyunca bizlere yol gösterici olmuştur. Aile ve toplumun direği olan, gelenek ve örflerimizi bizlere öğreten annelerimiz, milletimizin birlik ve bütünlük içinde yaşayabilmesinin de en önemli manevi kaynağıdır.

Bu nedenle annelerimize olan sevgi ve saygımızı sadece bir gün ile sınırlamayıp, her gün aynı heyecanla göstermenin gayreti içerisinde olmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta bu ülkenin varlığı ve birliği için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin emaneti annelerimiz olmak üzere, bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bize adayan annelerimizin Anneler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login