3 sene önce
3 sene önce

TDP’in Çankaya İlçe Başkanından Anneler Günü Mesajı

Bir annenin sevgisinin ve duasının her şeyden kıymetli olduğunu belirten Başkan Bilgin, "Dünyanın en kutsal varlıkları annelerimiz, bizleri dünyaya getirmeleri ve yetiştirmeleriyle müthiş bir özveri veriyorlar. Bizlere verdikleri sevgi, şefkat ve değerin yerini hiçbir şey tutamıyor. Allah annelerimizin sevgisini yüreğimizden eksik etmesin" dedi.

 

Anneler Günü vesilesiyle Türkiye Değişim Partisi'nin kuruluş değerlerine değinen Bilgin, "Türkiye Değişim Partisi, sevgi temelinde kurulan bir siyasi partidir. Genel Başkanınız Mustafa Sarıgül ile birlikte yola çıkarken partinin kıymet verdiği sevgiyi gördüm ve bu doğrultuda adımlar attım. Sevgi anne, babaya, eşe veya herhangi bir canlıya duyulabilir. Ancak annenin çocuğuna verdiği sevginin başka birine duyulabildiğine henüz rastlamadım" diye konuştu.

Başkan Bilgin, açıklamalarında annelere vermiş oldukları özveriden dolayı teşekkür etti. Bu özverinin kıymetini bildiklerini dile getiren Bilgin, "Annelerimizin vermiş olduğu emek ve özveri her şeyden kıymetlidir. Bugün vesilesiyle annelerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Başta acısını ve sevgisini hala yüreğimde taşıdığım rahmetli annem olmak üzere; varlıklarıyla bize güç veren annelerimiz, Anneler Günü'nüzü en içten dileklerimle kutlarım" dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login