3 sene önce
3 sene önce

Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’lı ‘Bizi Ayıran Çizgi’nin 4. bölüm fragmanı yayınlandı

Bizi Ayıran Çizgi’nin 4’üncü bölüm fragmanı yayınlandı. Hazal Subaşı ile Ozan Dolunay’ın duygu yüklü performansları ile izleyiciyi yine ekrana kilitleyecek Bizi Ayıran Çizgi, Cumartesi günü saat 10.55’te GAİN’de yayınlanacak. 

 

GAİN’in merakla takip edilen dizisi Bizi Ayıran Çizgi’nin geçtiğimiz bölümünde, Sinem ve Sinan yaşanan korkunç terör patlaması sonrasında yeniden bir araya gelmişti. Dizi hayranlarının heyecanla izlediği bu bölümün ardından şimdi ise ikili, metroda baş başa yolculuk ederken duygu yüklü bir sohbete dalıyorlar. Sinan, hüzünlü ama umut dolu bir şekilde, bulundukları anı gerçek kılmaya çalışıyor. Sinem ise bir şeylerin gerçekdışı olduğunu sezinlese de, Sinan’ın yanında kalbini açmaktan çekinmiyor. 

 

Sinem, İstanbul’da yaşanan bir terör saldırısı sonucu hayatını kaybeder. Sinem’in ölüm haberini almasıyla birlikte günden güne hayatla ve gerçekle bağı kopmaya başlayan sevgilisi Sinan, Sinem ile kendisini ayıran çizgiye geri dönmeli ve Sinem'i kurtarmalıdır. Senaryosunu Tolga Afşin Kaya ve Murat Onur kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Soner Caner’in oturduğu Bizi Ayıran Çizgi yeni bölümleriyle her Cumartesi GAİN’de.

 

GAİN’de yenilik zamanı! Yepyeni özgün içerikler GAİN Premium’da. Kredi/banka kartı ile aylık 21.90 TL, uygulama içi ödeme ile aylık 23.99 TL’ye Premium üyeliğe geçilebilecek. GAİN’in içeriklerinin bir kısmı her zamanki gibi ücretsiz olmaya devam edecek.   

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login