3 sene önce
3 sene önce

CHP Darmadağın

 

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en saygın araştırma şirketlerinden biri olan USESAM'ın Nisan ayı Siyasi Eğilim Anketi'nden çıkan sonuçta CHP'nin oy oranı yüzde 15'in altına düştü.

USESAM Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş, Nisan ayında yapılan ankette CHP'nin en çok seçmen kaybeden siyasi partiler sıralamasında İYİ Parti'den sonra ikinci sırada yer aldığını ifade ederek bunun nedenlerini şu şekilde sıraladı:
 

 

"CHP ANADOLU İNSANINDAN UZAK BİR YAPIDA"
 

"CHP maalesef Anadolu insanından ve Anadolu insanının beklentilerinden çok uzak bir noktaya kendini konumlandırmış durumda ve bu duruşundan asla taviz vermeyen bir yapısı var. CHP'nin ayrıca halkın tüm değerleriyle kavga eden de bir yapısı var.Bunu doğrulayan en bariz örnek, CHP'nin İstanbul İl Başkanı Sayın Kaftancıoğlu. İnsanlar Sayın Kaftancıoğlu'nun açıklamalarına bakarlarsa benim ne demek istediğimi çok daha iyi anlarlar"
 

 

"CHP'NİN İKTİDARA GELME GİBİ BİR NİYETİ YOK"
 

CHP'nin ikdara gelme gibi bir niyetinin olmadığını da belirten USESAM Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş,"Bunu hem Sayın Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarından hem de CHP'nin genel yapısından çok rahat anlayabiliriz. CHP aslında sürekli olarak iktidara destek olan ve iktidarın kaybetmesine asla izin vermeyen bir tavrı var ve bunu çok zekice yapıyor." dedi.
 

 

"İKTİDARIN HER SIKIŞTIĞINDA İMDADA CHP YETİŞİYOR"
 

Sözlerine "Kılıçdaroğlu, iktidarın her sıkıştığında imdadına yetişiyor ve gündem değiştiriyor" diyerek devam eden Erdoğmuş, "İşte buna göre CHP içindeki belli isimler, bunların başından Sayın Muharrem İnce'yi sayabiliriz. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu gözünü bile kırpmadan, çocukluğundan beri CHP'de olan Muharrem İnce'yi kapının önüne koyuverdi. Şunu çok iyi analiz etmek gerek. Ana muhalefet partisi kendi içinden tam dört parti çıkardı. Sayın Öztürk Yılmaz'ın kurduğu parti, Sayın Mustafa Sarıgül'ün, Sayın Muharrem İnce'nin ve sırada Deniz Baykal'ın kızının kuracağı parti var. İktidara bundan daha iyi nasıl destek olunabilir? USESAM Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş olarak işte bu yüzden diyorum ki CHP darmadağın."şeklinde konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login