3 sene önce
3 sene önce

BMS Türkiye ve Biruni Üniversitesi’nden Eğitim İş Birliği

Bristol Myers Squibb (BMS) Türkiye yönetim ekibi, Biruni Üniversitesi ile gerçekleştirilen iş birliği kapsamında özel hazırlanan “BMS ile İlaç Sektörü ve Eczacılık Perspektifi” eğitim programıyla, Eczacılık Fakültesi 1. sınıf öğrencilerine bahar dönemi boyunca bilgi ve tecrübelerini aktarıyor

 

Yenilikçi tedavileri keşfetme, geliştirme ve hastalara ulaştırma misyonu ile hareket eden dünyanın lider biyofarma şirketlerinden BMS, toplumsal sorumluluk bilinciyle gençlerin kariyer yolculuğunda eğitimlerine katkı sağlayan ve kendi başarı hikâyelerini yazmaya teşvik edecek değerli projelere imza atıyor. 

BMS Türkiye yönetim ekibi, Biruni Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencilerine özel hazırlanan “BMS ile İlaç Sektörü ve Eczacılık Perspektifi” eğitim programıyla geleceğin sağlık sektörü profesyonelleriyle bir araya gelerek kıymetli bilgi ve tecrübelerini paylaşıyor. BMS Türkiye Genel Müdürü Ece Kaşıkcı’nın “Dünyada ve Türkiye’de İlaç Sektörü ve Sağlık Politikaları” dersiyle başlayan program, liderlerin uzmanlık alanlarında vereceği eğitimlerle 2 Haziran tarihine kadar devam edecek.

Eğitim programı kapsamında BMS Türkiye yöneticileri; Sağlık Ekonomisi ve İlaca Erişim, Türkiye’de İlaca Erişim Politikaları ve Prosesleri, Pazarlama ve Prensipleri, İlaçta Pazarlama, İlaç Sektöründe Medikal İşler, Farmakovijilans, Dünyada ve Türkiye’de Ruhsatlandırma, İlaç Endüstrisinde Kalite Yönetimi, Temel Finans, Kariyer Planlaması, Kariyer Öyküleri konu başlığındaki derslerle deneyimlerini ve bilgi birikimlerini gençlere aktarıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login