3 sene önce
3 sene önce

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili ve UEFA Genel Kurulu Üyesi Servet Yardımcı oluyor.

Yardımcı Avrupa ve Türk futbolunun gündemindeki konulara ilişkin düşüncelerini dile getirdi. Pandemi sürecinde kulüplerle beraber dayanışma içinde olunduğunda sıkıntıların çözülebileceğine inandığını belirten Servet Yardımcı, Türk futbolunun içinde bulunduğu ortamdan Türk takımlarının Avrupa kupalarındaki performansına, Avrupa Süper Ligi girişiminden UEFA Şampiyonlar Ligi’nin yeni formatına ve 29 Mayıs’ta İstanbul’da oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’ne kadar birçok önemli konuda açıklamalarda bulundu.  Bu sezon hakemlerin performansından memnun olduğunu belirten Yardımcı, “Şahsen hakemlerin performanslarından çok memnunum. Bu pandemi ortamında bu kadar yoğun maç trafiğinde bence çok iyi gidiyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

Sporun birleştirici ve iyileştirici gücüne dikkat çekip, ihtiyaç duyduğu birlik ve beraberlik ruhunu canlandırmak adına hazırlanan bu özel röportaj serisinde, futbol endüstrisinin nasıl gelişebileceğine dair fikirler, sorunları aşmak için kimlere ne tür sorumluluklar düştüğüne ilişkin görüşler ve çözüm önerileri ekranlara taşınıyor. beUNITED’ın 8. bölümü Güntekin Onay’ın sunumuyla 7 Mayıs Cuma günü saat 23.00’da beIN SPORTS HD 1’de ekranlara geliyor. 

 

Futbolun tüm paydaşlarına söz hakkı tanıyan programda, kamuoyunun merak ettiği sorular da muhatapları tarafından yanıtlanacak. beUNITED, Türk futbolunun en önemli isimleriyle her Cuma 23.00’da beIN SPORTS HD 1 ekranlarında olacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login