3 sene önce
3 sene önce

H&M, Tüm Rol Modellerini Çağırıyor!

Bu yeni platform, sosyal eşitlik, sürdürülebilirlik, eğitim ve daha pek çok konuda gelişim sağlayan rol modellerini bulacak ve güçlendirecek.

 

H&M, Oscar adayı yönetmen Bryan Buckley ile dünyanın bugün ihtiyaç duyduğu rol model çeşitlerini içeren, düşündürücü nitelikte kısa bir film yarattı.

 

 

H&M, genç sosyal, çevresel ve sivil rol modellerini belirlemek ve desteklemek için dünya çapında yeni bir girişim başlattı. Tüm Rol Modellerini Çağırıyoruz!

 

Çocuklar her zamankinden daha bilgili, ilgili ve yetenekli. Dünyamızı daha iyi bir yer haline getirmek için harekete geçen, normalde takip ettiğimizin yetişkinlerin bıraktığı boşluğu dolduran sayısız genç örnek var. Toplumsal ve çevresel kargaşanın yaşandığı bir dönemde, liderlik hiç bu kadar önemli olmamıştı. Bu temel ihtiyaç, şirkete tam önümüzde duran ve geleceğimizi şekillendiren rol modellerini desteklemede nasıl bir rol oynayabileceğini keşfetme konusunda ilham verdi.

 

Bu girişim aracılığıyla H&M, dünyanın dört bir yanından genç değişim yaratıcılarının hikayelerini öne çıkaracak, destek olacak ve anlatacak. H&M, hem çocuklar hem de ebeveynler için daha iyi bir geleceği desteklemek, geliştirmek ve katkıda bulunmak istiyor. Dünyanın; çocukların iyimser, iş birlikçi, özgür düşünme ruhunu benimsemesi gerektiğine inanıyoruz.

 

 “İlerlemeyi temsil eden bir şirket olarak, bugün ve gelecek adına değişim yaratmak için büyüklüğümüzü kullanmak konusunda belirli bir sorumluluk hissediyoruz, "diyor H&M Küresel Sürdürülebilirlik Müdürü Pascal Brun. "Dünyanın gelecek nesiller için daha iyi olması adına işimizi daha adil ve sürdürülebilir hale getirme hedeflerimizde iddialıyız. Bunun bir parçası, bugün fark yaratan rol modellerin, çocukların, sesini yükseltmelerine destek olmaktır.”

 

H&M, iki Oscar adayı olan yönetmen Bryan Buckley ile çalıştı ve dünyayı konuşturmak ve bu zamana kadar aradığımız rol modellerini yeniden değerlendirmemizi sağlamak için kısa bir film hazırladı. Eser, dünyamızı iyileştiren irili ufaklı girişimleri vurguluyor. Filmin, liderliğin ve ihtiyacımız olan değişimin aciliyetinin onların içinde olduğu ana fikrini uyandırırken, gençlerin bugün yetişkinlere nasıl baktığını da gösterebilmek.

 

İlerlemek için H&M rol modellerimizi yeniden düşünmemiz gerekip gerekmediğini soruyor ve ardından başkalarına da harekete katılma çağrısı yapıyor, çocukların gerçekten ihtiyaç duyduğumuz rol modeller olmasından – onlardan bir şeyler öğrenebileceğimizden bahsediyor. İnsanları kendi rol model hikayelerini başkalarına ilham kaynağı olarak paylaşmaya ve yetişkinlerin kendilerini küçük hissettirme potansiyeli ve amacı olan çocukları öne çıkarmaya teşvik etmek istiyoruz. Harekete katılmak için hm.com/kids adresine gidin ve dikkate değer bir rol model belirleyin. Marka, bu yılın ilerleyen günlerinde bu kişilerin çabalarına dikkat çekecek ve daha geniş bir topluluğun çalışmalarına nasıl katılabileceği konusunda farkındalık yaratacak.

 

Şirketin amacı, yalnızca bu çocukların yarattığı etkiyi göstermek değil, aynı zamanda H&M Kids tasarım ekibi tarafından geliştirilen genç rol modellerden ilham alan daha sürdürülebilir giyim serisinden elde edilen gelirleri kullanarak onların amaçlarını desteklemeye yardımcı olmaktır.

 

"Bu, bazı harika çocukları tanımlamaktan daha fazlası, küresel altyapımızın gücünü gerçekten inandığımız bir sebep için kullanıyor," der Pascal Brun.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login