3 sene önce
3 sene önce

Çalışanların bayram hediyesi Ticket Compliments’ta

Edenred Türkiye’nin kurumlara özel geliştirdiği hediye kartı seçenekleri, sunduğu indirimler ve yüzde 39’a varan vergi tasarrufu ile hem şirketleri hem de çalışanları mutlu ediyor

 

Çalışanların bayram hediyesi Ticket Compliments’ta

 

Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ile şirketler çalışanlarını mutlu edecek hediye arayışına giriyor. Müşteri ve çalışan memnuniyetini odağına alan kurumsal ödeme çözümleri sektörünün öncüsü Edenred Türkiye, bu noktada teşvik ve ödüllendirme kategorisindeki ürün ailesi Ticket Compliments ile hem çalışanları hem de şirketleri mutlu ediyor. Ticket Compliments hediye çekleri ve kartları şirketlere tasarruf ve operasyonel kolaylık; çalışanlara ise yüksek motivasyon sağlıyor. Ticket Market Kartı, CarrefourSA Kurumsal Hediye Kartı ve Money Pro Kart ile çalışanlarının bayram alışverişine destek vermek isteyen şirketlere üç ayrı kart seçeneği sunan Edenred Türkiye, Ticket Compliments Fashion ve Ticket Compliments Universal Hediye Çekleri ile çalışanların giyimden kozmetiğe, küçük ev aletlerinden elektroniğe onlarca seçkin markanın binlerce noktasında kendi beğeni ve ihtiyaçlarına göre özgürce alışveriş yapabilmelerine imkan tanıyor. Edenred Türkiye’nin kurumsal hediye çözümleri ile şirketler, özel indirimler ve yüzde 39’a varan vergi tasarrufu ile kazançlı çıkarken çalışanlarsa hediyeleriyle bayrama çok daha mutlu giriyor.

 

'İş hayatının her gününde yanınızdayız' mottosuyla, tüm faaliyetlerinde müşteri memnuniyetini ilk sıraya taşıyan Edenred Türkiye, teşvik ve ödüllendirme kategorisindeki ürün ailesi Ticket Compliments ile çalışanlarına bayram hediyesi vermek isteyen şirketlere hem sayısız seçenek hem de operasyonel kolaylık sunuyor. Kurumsal bayram hediyelerini Ticket Compliments kapsamındaki hediye çekleri ve kartları ile yapan şirketler çalışanlarına giyimden kozmetiğe, küçük ev aletlerinden elektroniğe, gıda alışverişinden erzak desteğine kadar onlarca seçkin markanın binlerce noktasında kendi beğeni ve ihtiyaçlarına göre alışveriş yapma imkanı veriyor. Teması azalttığından özellikle pandemi döneminde her zamankinden daha önemli hale gelen hijyen kaygısını ortadan kaldıran bu hediye seçenekleri aynı zamanda özel indirimler ve yüzde 39’a varan vergi tasarrufu ile şirketlere avantaj sağlıyor. Bu zahmetsiz çözüm ile şirketler tek faturayla muhasebe işlemleri yükünden kurtulurken çalışanlar ise kendi ihtiyaçları doğrultusunda diledikleri gibi alışveriş yapabiliyor. 

 

Ticket Market Kartı, CarrefourSA Kurumsal Hediye Kartı ve Money Pro Kart ile çalışanlarının bayram alışverişine destek vermek isteyen şirketlere üç ayrı kart seçeneği sunan Edenred Türkiye, işletmeleri Ramazan Bayramı döneminde hem koli satın alma ve içeriğini oluşturma, taşıma, depolama ve dağıtma gibi operasyonel yüklerden hem de bu süreçlerin maliyetlerinden kurtarıyor. Ticket Market Kartı, CarrefourSA Kurumsal Hediye Kart ve Money Pro Kart satın alma ve bakiye yükleme işlemleri de Ticket Online platformu üzerinden 7/24 kolaylıkla yapılabiliyor. Aynı karta tekrar bakiye de yüklenebiliyor. Ayrıca çalışanlar, kart bakiyelerini tek seferde harcamak zorunda kalmadan diledikleri zaman, diledikleri kadar alışveriş yapabiliyor. 

 

Bayram dönemi ihtiyaçlarında da çözüm Ticket Market Kart

 

Ticket Market Kartı, çalışanlara Türkiye’nin 81 ilinde anlaşmalı binlerce üye markette ihtiyaç ve tercihlerine göre alışveriş yapma imkanı sunuyor. Kartın tercih edilme sebeplerinden biri de QR kod ile mobil, temassız ve hijyenik ödeme fırsatı sunması. Şirketler dilerlerse market kartlarını fiziksel kart yerine dijital kart olarak da tercih ederek çalışanlarının kart taşıma, kaybetme, yeniden sipariş etme, gelmesini bekleme gibi sorunlarını ortadan kaldırıyor. Ticket Market Dijital Kart ile çalışanlar SMS olarak gönderilen kart numaralarını MyEdenred’e ekleyerek yine QR kod ile ödeme yapabiliyor. Ticket Market Kartın geçerli olduğu en yakın mağazaların listesine MyEdenred uygulaması ya da edenred.com.tr üzerinden ulaşılabiliyor.  

 

Markalara özel hediye kartı: CarrefourSA Kurumsal Hediye Kart 

 

Edenred’in teşvik ve ödüllendirme ailesi Ticket Compliments’ın üyesi CarrefourSA Kurumsal Hediye Kart’ı tercih eden şirketler, çalışanlarını gıdanın tazesi ve yerlisi ile buluşturuyor. Çalışanlar, klasik kart ve dijital kart seçenekleri bulunan CarrefourSA Kurumsal Hediye Kartını Türkiye’deki 600’den fazla CarrefourSA’da, online markette veya mobil uygulamada kullanabiliyor. 

 

Money Pro Kart ile ister marketten ister online alışveriş 

 

Ticket Compliments ailesinin sunduğu kurumsal çözümler arasında yer alan Money Pro Kart ile çalışanlar Ramazan Bayramı alışverişlerini ister Migros, MigrosJet, 5M Migros ve Macrocenter’lardan ister online olarak Migros Sanal Market’ten gönüllerince yapabiliyor. Money Pro Kart, Money Kart’ın tüm özelliklerini taşıyarak Money puan da kazandırıyor. 

 

Giyimden aksesuara, kozmetikten dekorasyona binlerce hediye seçeneği

 

Edenred’in şirketlere sunduğu teşvik ve ödüllendirme çözümlerinden biri olan Ticket Compliments Fashion Hediye Çeki, çalışanlara 400’e yakın mağazada, onlarca seçkin markanın binlerce noktasında alışveriş imkanı sunuyor. Çalışanlar bu sayede giyim, ayakkabı, aksesuar gibi ürünler arasından diledikleri gibi alışveriş yapabiliyor. Edenred Türkiye, Ticket Compliments Universal Hediye Çeki ile ise kullanıcılarına birçok seçkin markanın 2 bine yakın mağazasından hediye seçimi yapma fırsatı tanıyor. Çalışanlar böylece beyaz eşya, elektronik ürünler, dekorasyon ürünleri, mücevherat ve kozmetik gibi pek çok farklı kategoriye ev sahipliği yapan anlaşmalı iş yerlerinde alışveriş özgürlüğü yaşıyor. 

 

Bayram dönemlerinde ve özel günlerde çalışanlarına hediye vermek isteyen şirketleri farklı markalarla anlaşmak, hediye temin etmek ve dağıtmak gibi operasyonel yük getiren süreçlerden ve bu süreçlerin maliyetinden kurtaran Ticket Compliments Universal ve Ticket Compliments Fashion Hediye Çekleri, bir yıl boyunca indirim ve kampanya dönemleri de dahil olmak üzere geçerli olduğundan çalışanlar tarafından çok seviliyor. Hediye çeklerinin geçerli olduğu mağazaların bilgisine MyEdenred uygulaması ya da edenred.com.tr üzerinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login