3 sene önce
3 sene önce

Brıstol myers sQuıbb türkiye’den rusya’ya önemligörevlendirme

Tüm dünyada yenilikçi ilaçları geliştirerek pazara sunan lider biyofarma şirketi Bristol Myers Squibb’in Türkiye Genel Müdürü Ece Kaşıkcı mevcut sorumluluk bölgesine ek olarak geçici bir süre Rusya ekibine de liderlik edecek.

 

ABD dışındaki uluslararası pazarlar için COVID-19 çalışmalarına liderlik etmek üzere atanan BMS Rusya Genel Müdürü Marek Vasicek'ten 1 Mayıs itibarıyla görevi devralan Ece Kaşıkcı Rusya’ya yeni genel müdür ataması yapılana kadar görevini sürdürecek.

 

20 yılı aşkın sektörel tecrübesi bulunan Ece Kaşıkcı, 2014 yılında BMS Türkiye’ye katıldı ve sırasıyla finans direktörü, İmmünoloji & Viroloji İş Birimi’nin direktörlüğü görevlerini üstlendi. 2017 yılında Türkiye Genel Müdürü olarak atanan Ece Kaşıkcı üstlendiği üst düzey görevleri kapsamında başarılı ve öncü birçok işe imza attı.

 

BMS Türkiye yöneticileri Ayşegül Karzan Bilgiç ve Tülfer Aksöyek Sezer vekil lider olarak atandı

 

BMS, hem yurt içinde hem de yurt dışında sunduğu kariyer fırsatlarıyla çalışanlarının gelişimlerini destekliyor. Ece Kaşıkcı’nın Rusya Geçici Genel Müdürü olarak görev yaptığı bu süreçte BMS Türkiye İş Birimi Direktörü Ayşegül Karzan Bilgiç ve BMS Türkiye Ruhsatlandırma Direktörü Tülfer Aksöyek Sezer “vekil lider” olarak ek sorumluluklarla kurumun Türkiye’deki faaliyetlerinde etkin rol alacaklar. Ayşegül Karzan Bilgiç, tüm pazar içi ticari faaliyetlerden sorumlu olacak, günlük iş operasyonlarını denetleyecek, Pazara Erişim Departmanını destekleyecek ve Türkiye’nin bağlı olduğu CEETII Bölgesi yönetim ekibinin üyesi olacaktır. Tülfer Aksöyek Sezer, Ruhsatlandırma faaliyetlerine liderlik etmeye devam ederken, Hematoloji portföyünden sorumlu olacaktır.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login