3 sene önce
3 sene önce

Workindo ve Huawei’den Teknolojik İş Birliği

Geleneksel inşaat sektörüne getirdiği teknolojik yaklaşım ile inovatif bir vizyon kazandıran Workindo, yaptığı iş birliklerine bir yenisini daha ekledi. Sektörden daha fazla insana ulaşıp hizmet vermeyi hedefleyen marka, bu eksende çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Workindo.com, dünyanın en büyük arama motorlarından olan Huawei Petal Search ile yaptığı iş birliği ile global anlamda çok geniş bir hedef kitleye ulaşma bağlamında önemli bir adım attı. Yapılan iş birliği ile Huawei Petal Search’te tüm dünyadaki iş ilanları kategorisinde yapılan aramalarda sonuçlarda Workindo yer alacak.  

Gelecek vaat eden bir web site olarak hızlı ve emin adımlarla ilerlediklerinin altını çizen Workindo.com CEO’su Erhan Kocabaş, “İnsanların sıklıkla kullandığı büyük ölçekli uygulamalar, arama motorları ve platformlarda var olmak, daha fazla insana ulaşma konusunda -özellikle bir web sitesi için- oldukça önemli. Huawei Petal Search de bu büyük ölçekli arama motorlarından biri.

Huawei marka akıllı telefonlar için geliştirilmiş bir arama motoru olan Huawei Petal Search, doğrudan cihazın başlangıç ekranında yer alıyor ve kişiye ana ekrandan dilediği konuya kolayca ulaşma imkanı tanıyor. Biz de yaptığımız iş birliği sayesinde, bu arama motoruna entegre olarak insanlara ulaşma konusunda büyük bir adım attık.

Workindo olarak kurulduğumuz günden itibaren aldığımız yatırımlarla istikrarlı büyümemizi devam ettiriyoruz. Şimdiden sektörden pek çok insana ulaşarak hedeflerimiz doğrultusunda büyük bir yol katettik. Sitemizde inşaat ve ilgili sektörlerden 100.000’i aşkın üyemiz bulunuyor. Sektörün bir nevi buluşma noktası ve sosyal platformu haline geldik diyebilirim.

Huawei oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine sahip, bilinir ve güvenilir bir marka. Workindo da yeni olmasına rağmen hızla gelişerek büyüyen bir girişim. Workindo gibi yükselen bir internet girişiminin Huawei gibi büyük bir teknoloji devi ile entegre olması her iki taraf için de çok olumlu bir adım oldu.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login