3 sene önce
3 sene önce

Hıdırıllez’i 5 Mayıs akşamı Suzan Kardeş ile karşılayın!

Kendine has renkli tarzı ve sevilen yorumları, hikayeleriyle  Suzan Kardeş 5 Mayıs akşamı Jolly Joker Vadistanbul sahnesinden canlı yayınla hıdırellezi kutlayacağı konsepti Suzan’ın Hıdırellez Bahçesi’yle  JoJo’da olacak.  

 

Kırmızı sağlık bileklikleri, kırmızı keseler, kırmızı yumurtalar, ısırgan otları, mumlar, gül bahçesi, salıncak ve daha bir çok sürpriz ile Suzan’ın Hıdırellez Bahçesi’nde misafirlerini ağırlayan ve ritüelleri eş zamanlı olarak izleyicilerle birlikte sahnede gerçekleştiren Suzan Kardeş, geceye özel hazırladığı zengin repertuvarıyla da neşeyi yaşatacak.

 

Suzan Kardeş en büyük hayallerinden birinin şuan geldiği noktayı şu sözlerle anlatıyor; “Hayallerim bir bir gerçekleşiyor. Kendi bahçemde, doslarımla başladığım bu serüven gün geçtikçe ilginin artmasıyla binlerce kişiye ulaştı. Çok eski zamanlarda insanlar, Hıdırellez gecesinin bereket getirmesi niyetiyle ambarlarını açmış. Biz de bugün bereket gelsin diye gönlümüzü, yüreğimizi açıyoruz.”

 

Suzan’ın Hıdırellez Bahçesi JoJo biletleri Biletix’te

 

Eğlenceyi dijital ortamda “en gerçekçi’’ halde yaşamak isteyenler için JoJo

 

JoJo platformuna üye olan kullanıcılar, online konser ve etkinliklerin tadını sevdikleri ve arkadaşlarıyla ‘’yan yana ve bir aradaymış’’ gibi çıkarabiliyor.

 

Kullanıcılar; JoJo’nun sunduğu Odalı Bilet kategorisinden alacakları ‘’tek bir bilet’’ ile 5 arkadaşını konser veya etkinliğe telefon numaraları üzerinden davet edebiliyor. Böylece sevdikleri ve şarkılarına yüksek sesle eşlik etmek istedikleri sanatçının konserini, kendilerine özel sunulan odada arkadaşlarıyla birlikte izleyebilecek ve sınırsız eğlenceyi gerçek bir konser atmosferinde yaşayabiliyor.

 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login