3 sene önce
3 sene önce

T5 II True Wireless Sport McLaren, sıra dışı tasarımıyla göz kamaştırıyor

Paul W. Klipsch tarafından kurulan dünyaca ünlü kulaklık ve hoparlör üreticisi Klipsch, standart tasarım çizgilerinin dışına çıkarak bambaşka bir ses deneyimini müzik tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Bircom tarafından ülkemizde satışa sunulan T5 II serisi, T5 II True Wireless Sport McLaren Edition modeliyle; göz alıcı tasarım ve üstün ses performansını buluşturuyor. Dünyaca ünlü otomotiv markası McLaren iş birliği ile tasarlanan model, tüm detayları en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş yapısıyla göz kamaştırıyor. 

 

 

Hi-Fi kalitesinde ürünler tasarlayan dünyaca ünlü kulaklık ve hoparlör üreticisi Klipsch, sektörde devrim yaratan Zippo tasarımlı T5 modelinin geliştirilmiş versiyonu T5-II serisiyle kusursuz bir ses deneyimi sunmaya hazır.  Dünyaca ünlü otomotiv markası McLaren ile yaptığı iş birliğiyle tasarladığı, T5 II True Wireless Sport McLaren ile klasik modellerindeki efsanevi tasarımı McLaren’in sportif çizgisiyle birleştiren Klipsch; özelleştirilmiş McLaren kutusu ve özel kablosuz şarj pediyle sıra dışı bir görünüm sergiliyor. T5-II Sport McLaren, sportif ve ergonomik tasarımıyla farklı bir tarz deneyimlemek isteyen müzik tutkunlarına özel bir ses deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

 

32 saate kadar kullanım ömrü

 

Paul W. Klipsch’in 1946'da yarattığı efsanevi ses sistemleri markası Klipsch, özgürlük, konfor ve performans denince dünyada akla ilk gelen markaların başında yer almaya devam ediyor. Standart, spor ve aktif gürültü engelleme (ANC) özellikli 3 model olarak piyasaya sürülen T5-II serisi, patenti Klipsch’e ait olan ergonomik konturlu kulak silikonlarıyla hem konforlu bir ses deneyimi hem de mükemmel bir izolasyon sağlıyor.  Dört mikrofonu, sesli asistan desteği, Bluetooth 5.0 teknolojisi ve şarj kutusu ile 32 saate kadar kullanım ömrü sunan Klipsch T5-II kulaklıklar; kusursuz ses kalitesi ve yenilikçi tasarımıyla öne çıkıyor. 

 

10 dakikalık hızlı şarj ile 80 dakika dinleme

 

T5-II Sport, McLaren ve T5-II ANC ile kablosuz şarj ve sesli asistan desteği sunan IP67 standardına sahip her üç model de suya dayanıklı bir ses deneyimi sağlıyor. T5-II Sport modeli ise suya dayanaklı şarj kutusu ve nem giderme teknolojisi ile kuru kalmayı başarıyor.   USB-C girişe sahip olan T5-II serisi, 10 dakikalık hızlı şarj ile sunduğu 80 dakikalık kullanım deneyimiyle kesintisiz bir müzik dinleme deneyimi sağlarken, transparan duyma modu ile de çevreden tamamen kopmadan müzik dinlenip telefon görüşmesi yapabilme desteği sunuyor.   

 

Kusursuz kablosuz ses iletimi

 

aptX, AAC kodekleri ve Bluetooth 5.0 versiyonuyla T5-II ile T5-II Sport modellerinde kusursuz bir kablosuz ses iletimi sunan Klipsch, bu özelliğiyle video izlerken ortaya çıkan gecikmelerin de önüne geçiyor. Kafa sallama hareketiyle çağrı ve müzik kontrolü sağlayan T5-II ANC ise sahip olduğu bu sıra dışı yeteneğiyle pazarda bir ilk olma özelliği taşıyor. Tüm modelleri uygulama desteğine sahip olan T5-II serisi, güncellemelerle aldığı yeni özellikleri cep telefonu aracığıyla uygulama imkanı sağlıyor. 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login