3 sene önce
3 sene önce

Johnson & Johnson Vision’ın astigmatik kırma kusuruna yönelik yumuşak kontakt lensi ACUVUE OASYS® 1-Day for ASTIGMATISM artık Türkiye’de

Göz sağlığı alanında dünya lideri Johnson & Johnson Vision’ın, Göz Kapağı ile Stabil olan Tasarım ve HydraLuxe™ teknolojisiyle kalıcı ve net görüş, aynı zamanda maksimum konfor2 sağlayan günlük kullan-at kontakt lensi ACUVUE OASYS® 1-Day for ASTIGMATISM Türkiye’de satışa sunulmaya başladı.

Görme kusuru olan bireylerin yaklaşık yarısının en az bir gözünde astigmat görülür3 ve tam düzeltmeyle hastanın görüşü iyileşirken yaşam kalitesi de artar4. ACUVUE OASYS® 1-Day for ASTIGMATISM iki teknolojiyi birleştirir:

  • HydraLuxe™ Teknolojisi, bireyin kendi gözyaşı filmiyle bütünleşen gözyaşı benzeri moleküller ve yüksek düzeyde nefes alabilen hidrate edilmiş silikon içerir5. Bu gözyaşı benzeri moleküller, stabil gözyaşı tabakasını desteklemeye ve yorgun göz hissini önlemeye yardımcı olur.
  • Göz Kapağı ile Stabil olan Tasarım, baş ve göz hareketlerinde bile lensin doğru yerde kalmasına yardımcı olmak için göz kapaklarının doğal gücünden yararlanır.

ACUVUE OASYS® 1-Day for ASTIGMATISM, 99 ilk uygulama başarısı6 ve olağanüstü görme performansıyla uygulama verimliliğini destekler6.

Johnson & Johnson Vision Türkiye Profesyonel Eğitim ve Gelişim Müdürü Op. Dr. Banu Arslan, “Astigmatik kırma kusuru olan bireylere en uygun kontakt lens seçeneğini sunmak için yola çıktık. ACUVUE OASYS® markasından beklenen maksimum konforla net görüş sağlayacak bir kontakt lens tasarlamak için en iyi malzeme ve teknolojilerimizi bir araya getirdik. Esas olarak, yerçekimiyle stabil duran ve genellikle alt kısımlara doğru kalınlaşan diğer astigmat lenslerinin aksine ACUVUE OASYS® 1-Day for ASTIGMATISM, göz kapaklarının doğal gücünü kullanarak göze sabitlenir. Aynı zamanda simetriktir ve bu sayede lensle alt göz kapağı arasında minimum etkileşim sağlar” dedi.

ACUVUE OASYS® 1-Day for ASTIGMATISM geniş bir parametre aralığında satışa sunulacaktır. Bu kontakt lens, UVA ışınlarının 96'sından fazlasını ve UVB ışınlarının 99,9'unu bloke ederek birinci sınıf UV koruması sağlar.*

 

Gözden Esinlenen Tasarım 

Johnson & Johnson Vision, 30 yılı aşkın süredir özellikle kaliteli kontakt lensler üzerinden görme kalitesini iyileştirmeye odaklanarak insanların yaşamlarına önemli farklılıklar katan teknolojiler yaratma hedefinden asla ödün vermiyor.

Göz sağlığı uzmanları, hasta ihtiyaçlarına odaklanarak AR-GE çalışmalarını gözün doğal işlevini tamamlayacak şekilde tasarlanmış yenilikçi çözümler üretmeye yönlendirdi. ACUVUE® markası, göz yapısına uyumlu kontakt lensler geliştirerek, kontakt lens kullanımı sırasında gözün doğal sağlığını en üst seviyeye çıkarmayı hedefler. Bu sayede hastalara ve göz sağlığı uzmanlarına olağanüstü bir deneyim sunar.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login