3 sene önce
3 sene önce

Genç siyasetçilerden Yaşar Aydın’a ödül!

Genç Siyasetçiler Platformu, Anadolu halkının teveccühünü kazanan, son zamanların dikkatini çeken ismi Yaşar Aydın’a yılın siyasetçisi ödülünü verdi.
Avrupa’da 6 yerde, Türkiye’de ise 48 ilde teşkilatlanan Genç Siyasetçiler Platformu, Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın’ı yılın siyasetçisi ödülüne layık gördü.  Yurt içi ve yurt dışında oldukça etkin olan Genç Siyasetçiler Platformu’nun Başkanı Kenan Altun, pandemi yasakları nedeni ile Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın’ın kazandığı dikkat çeken ödülü telekonferans yöntemi ile internet üzerinden duyurdu. Platformun Yaşar Aydın’a verdiği ödülle ilgili Başkan Altun şunları söyledi: 
“SİYASİLERİN FAALİYETLERİ VE KONUŞMALARI İNCELENDİ”
“Bizler, Türkiye ve Avrupa’da oldukça etkin bir sivil toplum kuruluşuyuz. Her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. İlgi alanımız ve kuruluş amacımız siyasettir. Türkiye ve Dünya siyasetini yakından takip ediyoruz. Bundan dört ay önce Türkiye’de yılın siyasetçisini seçmek adına, yönetimimizle birlikte bir karar aldık. Bu amaçla Türkiye’de 8 önemli siyasetçi belirledik. Bu isimlerin geçmişte yapmış oldukları siyasi faaliyetleri ve konuşmalarını dikkatle inceledik. Türkiye genelinde 4 bine yakın gence bu isimleri sorduk ve konuşmaları bu gençlere dinlettik. Yaptığımız incelemelerin ve topladığımız verilerin ardından yılın siyasetçisi ödülünü Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın’a vermeye karar verdik.”
“GENÇLERİN ELLERİNDEN ALINAN HAYALLERİNİ, ONLARA GERİ VERECEĞİZ”
Layık olduğu ödüle ilişkin Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın da bir açıklama yaptı. Aydın, gençlerin kendisine verdiği bu ödülün hayatında almış olduğu en anlamlı ödül olduğunu söyleyerek, “Bu ödülün kıymetini bileceğim, çünkü gençlerin önemini ve kıymetini bilen bir anlayıştayım ve bu ödüle layık olmaya çalışacağım. Bizler gençlerimizin rüyalarının ve hayallerinin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Bizim hedefimiz, gençlerimizin hayallerini gerçekleştirebilecekleri bir Türkiye iklimini onlara sunmak. Gençlerimiz bugün elinin altında, internete girdiklerinde yurt dışında insanların hangi haklara sahip olduklarını, yurt dışında gençlere nasıl davranıldığını, yurt dışındaki gençlerin nasıl refah bir ortamda, huzurla, keyifle, eğlenerek yaşadıklarını görüyorlar. İşte biz de tam olarak ülkemizdeki gençlerin, internetten yurt dışındaki gençlere bakıp da onlara özenmemesi için elimizden geleni yapacağız. Çünkü bizim sunacağımız iklimde gençler, o özendikleri, imrendikleri hayatı Türkiye’de yaşamayı hak ediyorlar. Biz biliyoruz ki gençlerimizin gelecek hayali, geleceğe umutla bakma hayali ellerinden alındı. O hayaller gençlerden çalındı. Biz o hayalleri gençlere geri vereceğiz. Hatta o hayallerini gerçekleştirmelerine vesile olacağız. Bu ödül için tekrar gençlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login