3 sene önce
3 sene önce

Boyner, “Anneler Günü” Reklam Filminde “Anne Sözü Dinleyin” Diyor

Boyner, özel gün iletişimini yine ters köşe yapan etkileyici bir reklam filmiyle taçlandırıyor. Anneler Günü için hazırlanan reklam filminde annelik kavramına ve annelerden beklenenlere dikkat çekilirken, toplumsal farkındalığı artırmak hedefleniyor.  #AnneSözüDinleyin

 

 

“Anne Sözü Dinleyin!” başlıklı kampanya, anneliğin sokulduğu kalıpları eleştirirken, kadınların bu kalıplara uymadan da kendi istediği şekilde harika bir anne olabileceğini farklı bir bakış açısıyla ele alıyor. Bir süredir kültürel değerlerimizin önemini ve güzelliğini “Bizim Tarzımız Güzel” kampanyasıyla dile getiren Boyner, bu reklam filminde de “Bizim annelerimizin her tarzı güzel” diyor. 

Kadınların toplumsal tabu ve yönlendirmelere gerek duymadan iyi bir anne olabileceğinden yola çıkan ve konuyla ilgili farkındalık yaratmak isteyen reklam filmi “Anne sözü dinleyin. Annelere karışmayın! İstersek işte istersek evde kariyer yaparız…Ses etmeyin! Anne sözü dinleyin! Kendimize mi bakıyoruz, keyfimize mi bakıyoruz. Siz kendinize dert etmeyin. Anne sözü dinleyin! Evladımızı ister beşikte, ister koynumuzda yatırırız. Kimi ilgilendirir, boş verin!” diyerek annelerin kendisi ve çocuğu için en iyisini bileceğine vurgu yapıyor ve herkesi anne sözü dinlemeye davet ediyor. 

Her zaman olduğu gibi Anneler Günü’nde de tüm kadınların yanında olduğunun altını çizen Boyner’in “Anne Sözü Dinleyin!” reklam filmi “Kalıplara sığmayan kocaman kalpli annelerimizin, Anneler Günü kutlu olsun. Bizim annelerimizin her tarzı güzel.” mesajıyla bitiyor.

 

 

Boyner’in “Anne Sözü Dinleyin!” reklam filmi VMLY&R reklam ajansı imzası taşıyor.

Reklamveren: Boyner Büyük Mağazacılık

Pazarlama ve Marka Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı: Nurçin Koçoğlu

Marka Yönetimi Müdürü: Ebru Eğilmez

Marka Yöneticisi: Gizem Piroğlu, Fırat Alagöz

Sosyal Medya Yöneticisi: Hazal Altuntaş

Reklam Ajansı: VMLY&R İstanbul

Yönetici Kreatif Direktör: Arkın Kahyaoğlu 

Kreatif Direktör: Renan Erdener, Erdem Güler 

Yaratıcı Grup Başkanı: Cem Yolal 

Yaratıcı Ekip: Ezgi Etçi, Mine Pek, Ecem Yurdagül

Müşteri İlişkileri: Merve Çiçek Tuyun, Tuğçe Saraçoğlu

Strateji: Burak Kaçi

Ajans Prodüktörü: Umut Tangör

Grafik: Erdoğan Kirpi

Yapım Şirketi: Baran Baran

Müzik: FFW

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login