3 sene önce
3 sene önce

Anneler Günü Vakko’da Özeldir

İlkbaharın güçlü enerjisini renkli siluetlerle yansıtan Vakko, Anneler Günü’nde anneleri  zarif aksesuarlardan modern ayakkabılara, çantalara kadar sofistike hediye seçeneklerini bir araya getiriyor.

 

 

Vakko kadınına hitap eden çantalar mavi, pembe ve neon renklerin yanı sıra doğal tonlarla buluşuyor.  Çantalarla kombinlenen ayakkabı ve terlikler, annelere hem rahat hem de dinamik seçenekler sunuyor. Ayakkabı ve çantalarda dikkat çeken hasır detayları ise tasarımlara soft bir hava katıyor.

 

Göz alıcı aksesuarlar ise Vakko kadınını tropikal iklimlere doğru eşsiz bir yolculuğa çıkıyor. Papağan şekilli taşlı bilezik, mavi, yeşil, ekru ve sarı, kırmızı, yeşil ile pembenin buluştuğu iki farklı renk seçeneğiyle sunuluyor. Baharın gelişini sembolize eden mavi ve pembe renklerdeki çiçekli küpeler Vakko kadının zarif ve sade yönünü yansıtıyor.

 

Anneler Günü’ne özel hazırlanan kofreler farklı tasarımları ve çeşitleriyle dikkat çekiyor. Çekmeceli kutuların da bulduğu hediye setlerinde Vakko Home’un çay bardakları ve kahve fincanlarına Vakko Chocolate’ın eşsiz lezzetleri eşlik ediyor. Oda kokuları ve mumların yanı sıra Vakko Kozmetik seçkilerinden kolonya, maske ve üçlü oje setleri ile Vakko’nun ikonik ipek eşarp tasarımları annelerin beğenisine sunuluyor.

 

Vakko Anneler Günü Hediye seçeneklerini tüm Vakko mağazaları ve www.vakko.com ‘da satışa sunuluyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login