3 sene önce
3 sene önce

Buderus’tan verimli kombi ve tasarruflu ısınma ipuçları!

Sektördeki uzmanlığıyla geleceğin teknolojisini kullanıcılarına bugünden sunan, yüksek verimli ve kullanıcı dostu ürünler üreten Buderus, daha verimli ısınma sağlamanın en önemli etkenlerinden birinin doğru yoğuşmalı kombilerin tercih edilmesi olduğunun altını çiziyor.

 

Yüksek Alman teknolojisi ile üretilen Buderus Logamax plus GB122i W sınıfının en yüksek standartlarına sahip 1:10 geniş modülasyon aralığı ile ısıtma ihtiyacına uyacak şekilde kendini uyarlıyor ve bu sayede daha verimli çalışıyor. Logamax plus GB122i W, 30 kW’a kadar sıcak kullanım suyu çıkışıyla evlerde her zaman yeterli sıcak suyun bulunmasını sağlıyor. Böylece yüksek verimliliği ile doğaya katkı sağlarken, kullanıcıların tasarruflu ısınmasına da yardımcı oluyor.

 

 

Pratik ve yeni nesil tasarım

Gelişmiş, kompakt ve sağlam tasarımı, Logamax plus GB122i’ nin bulunduğu ortama şık bir şekilde uyum sağlamasını sağlarken, kompakt boyutlarıyla en dar alanlara bile monte edilebiliyor. 36 kilogramdan daha hafif olan GB122i W pratik montaj imkanı da sağlıyor.

 

 

Verimli işletim sayesinde enerji tasarrufu

Logamax plus GB122i, net ve arkadan aydınlatmalı LCD ekrana sahiptir. Logamatic TC100 ile birlikte kullanıldığında, sistem mahal ısıtma verimlilik sınıfı A+'ya yükselir. Bu sayede enerji tasarrufu artar, doğalgaz faturalarında tasarruf sağlanır. Cihazınızın yüksek verimli çalışması için ısıtma sistemini bakımını yılda bir defa yetkili servislere yaptırabilirsiniz. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login