3 sene önce
3 sene önce

CBeebies’ten Mayıs Ayında Ödüllü Çizgi Dizi Sürprizi

Baharın gelişiyle birlikte renkli içerikler de CBeebies ekranlarında yerlerini almaya başladı. Avustralya'nın sevilen yapımları arasında yer alan Bluey, bu kez CBeebies kalitesiyle ekranlara geliyor. CBeebies ekranlarında ilk kez izleyeceğimiz bu popüler yapım, Mayıs ayına kendi has anlatımıyla ayrı bir renk katacak!

 

Modern aile yaşamının günlük olaylarına kısa bir bakış attığımız Bluey, yaratıcı oyunun çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimleri üzerindeki etkisini bir kez daha gözler önüne seriyor. Avustralyalı mavi köpek yavrusu Bluey, sınırsız hayal gücü sayesinde günlük hayatı eğlenceli maceralara dönüştürebiliyor. Kız kardeşi Bingo’yla birlikte, korkularının üstüne gitmek ve yetişkin rollerini deneyimlemek için farklı oyunlar oynarken, sık sık kendi iç dünyalarını keşfettikleri ilginç maceralara atılıyorlar. Ebeveynlerini, özellikle de babalarını, eğlenceli ve keyif dolu renkli dünyalarına dahil etmeyeyse bayılıyorlar! Yayınlandığı günden itibaren Okul Öncesi kategorisinde Uluslararası Emmy Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül kazanan yapım, çocukların gelişim sürecinde ebeveynlerin destekçisi olmaya CBeebies ekranlarından devam edecek. Bluey, 14 Mayıs Cuma günü saat 17.05’te Digitürk 161. kanalda izleyiciyle buluşacak.

 

Mayıs ayı boyunca CBeebies ile evlerimize konuk olacak diğer yapımlarsa şöyle;

 

Evdeyken Öğrenmeye Özel Eğitici Set: Little Learners 

CBeebies, çocuklara ve ebeveynlere evdeyken öğrenmede yardımcı olmak için harika eğitici başlıklardan bir seçkiyi bir araya getiriyor. Sayısallık, okur yazarlık, hikaye, yemek pişirme, bahçıvanlık, spor, fitness ve mühendislik gibi eğitim konuları dahil olmak üzere çocukların zihinsel ve bedensel gelişimini destekleyecek bir dizi program Mayıs ayı boyunca hafta içi her gün ekranlarda olacak. Andy’s Dino Toybox, Andy’s Wild Workouts, Grace’s Amazing Machines, JoJo and Gran Gran, Mr. Bloom’s Nursey, Clangers, The Numtums’la çocuklar evdeyken öğrenmenin keyifli yollarıyla tanışacak. 

 

Ödüllü Nostalji: Teletubbies

Büyülü Teletubby diyarında geçen Teletubbies, en küçük yaş grubundaki çocukların dahi ilişki kurabileceği parlak renkler, ilgi çekici hikayeler ve eğlenceli oyunlarla karşımıza çıkıyor. Teletubbies, küçük izleyicilerin kendilerini güvende ve mutlu hissetmelerini amaçlarken, bebeklerden yeni yürümeye başlayan miniklere, tüm yaş grubundaki çocukların ilgisini çekmeyi başarıyor. Ebeveynleri çocukların eğlenebileceği ve güvenle büyüyebileceği bir ortam oluşturmada yalnız bırakmayan Teletubbies, 1 Mayıs Salı günü saat 20:05’te ekranlara gelecek.

 

Coğrafya öğrenmek şimdi daha eğlenceli! Go Jetters

Go Jetters, dört cesur uluslararası kahraman Xuli, Kyan, Lars ve Foz’ub maceralarını konu alan bir animasyon serisi. Gökyüzünde yaşayan ve yeni yerler keşfetmeyi seven dört süper kahramanın maceralarını konu alan yapımdai Jet Akademisi’nin öğrencileri coğrafi eğitimlerini dünya üzerindeki birçok büyüleyici insan yapımı ve doğal simgeler hakkında bilgi edinecekleri saha gezileri ile tamamlıyor. Bu dört sevimli kahramanla, piramitlerden Stonehenge’e, Çin Seddi’nden Büyük Kanyon’a kadar geniş dünyalara eğlenceli ve benzersiz bir yolculuğa eşlik ediyoruz. Go Jetters, 1 Mayıs Salı günü saat 17:30’da ekranlara gelecek.

 

Çocuklardan Lezzetli Tarifler: My World Kitchen

My World Kitchen, çocukların evde yapabilecekleri ve sevdikleri yiyeceklerin tariflerini ekranlara taşıyor. Programda, dünyanın farklı yerlerinden küçük aşçılar, kendi kültürlerini ve miraslarını anlatan lezzetli yemekler hazırlıyorlar. Bu eğlenceli seri ile küçük izleyiciler, binlerce kilometre seyahat ederek, zengin ve çeşitli mutfakları keşfediyorlar. Bu eğlenceli seri, izleyicilerine yemeklerin arkasında yatan kültürleri ve farklı lezzetleri gösterirken, yepyeni bir dünya keşfetmek için onlara ilham oluyorMy World Kitchen, 1 Mayıs Salı günü saat 15:20’de ekranlara gelecek.

 

Kazanılacak Çok Rozet var! Hey Duggee

Okul öncesi animasyon serisi Hey Duggee, Duggee isimli sevimli köpek tarafından işletilen “Sincap Kulübü”nün etrafında gelişen maceralara dayanıyor.  Kulübün sevecen üyeleri her an eğlenmek isteseler de Duggee onlara sorumluluk, takım çalışması, kabul edilebilir riskler alma ve en önemlisi kendileri için düşünmeyi öğretiyor! Yeni sezonda Duggee, küçük sincaplar ile yeniden bir araya geliyor. Günün sonunda, Duggee yeni arkadaşlarına diş fırçalamanın, kayıp bir ördek yavrusu kurtarmanın ya da kamuflajı öğrenmenin önemini anlatırken onları parlak rozetlerle ödüllendiriyor. Hey Duggee, 14 Mayıs Cuma günü saat 16:40’ta ekranlara gelecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login