3 sene önce
3 sene önce

XPG Yeni Fan Modelleri için Nidec Servo ile Anlaştı

Hâlihazırda XPG VENTO PRO 120 PWM fan modelini birlikte üreten firmalar mevcut işbirliğini geliştirerek yeni ürünler üzerinde çalışma konusunda anlaştı

 

28.04.2021 – Oyuncular, esporcular ve teknoloji meraklıları için hazır sistemler, bileşenler ve çevre birimleri üreten XPG, yaptığı bir açıklamayla Nidec Servo Corporation ile GentleTyphoon fanları XPG ürünlerinde kullanmak üzere bir anlaşmaya varıldığını duyurdu. Hâlihazırda XPG PRO VENTO 120 PWM fanlarda kullanılan Nidec’in GentleTyphoon modeli, XPG’nin yeni soğutma çözümlerinde yer alacak.

Nidec CEO’su Masayuki Mohri iki şirketin işbirliğini şu sözlerle değerlendirdi, “En yeni soğutma teknolojilerini daha fazla oyuncuya ve PC meraklısına ulaştırmak için XPG ile işbirliği yapacak olmaktan çok memnunuz. VENTO PRO 120 PWM modelinde olduğu gibi oyuncu ekipmanları ile motor ve fan tasarımı konularındaki uzmanlıklarımızı birleştirerek oyunculara üstün soğutma becerisine sahip ürünler sunmak için sabırsızlanıyoruz.

Nidec Servo’nun GentleTyphoon modeli temel alınarak oluşturulan XPG VENTO PRO 120 PWM, tasarımı sayesinde hava akışını engelleyen bileşenler olsa bile yüksek düzeyde statik basınç yaratarak kasa içerisinde güçlü bir hava akışı sağlıyor.75 CFM hava akışı yaratabilen VENTO PRO bu sayede ideal bir giriş fanı veya sıvı soğutma sistemlerini tamamlamak için iyi bir seçim olarak öne çıkıyor.

XPG Oyun Departmanı Şefi ve Genel Müdürü Alex Yin ise anlaşma hakkında şunları söyledi, “Nidec’in GentleTyphoon modeli oyuncular tarafından bilinen ve soğutma kapasitesiyle güvenilen bir ürün. XPG olarak biz bu işbirliğini oyunculara mümkün olan en iyi oyuncu ekipmanlarını sunma çabalarımızın devamı olarak görüyoruz.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Paylaşın

SON DAKİKA

Pin It on Pinterest

Login